Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normális pasit találni?
Már kb. 1 éve nem volt barátom mert mindegyik pasi csak azt akarja.Akik jól néznek ki azok tudják, hogy minden lányt megkaphatnak így nem akarnak kapcsolatot.A csúnyábbak pedig mind kapcsolatra vágynak..Tudom nem a külső számít de nekem nincs kedvem lefeküdni egy olyan sráccal aki nem is tetszik nekem.
19L
31 igen
Sok (nem szexi) pasi sem koti le magat es a legtobb jokepu pasi meg ki is hasznalja, hogy doglenek utana a csajok.
Szoval vagy kicsit felnossz es elfogadod, hogy nem tud neked megfelelni 100% ig a masik, de normalis kapcsolatod lesz, vagy sirsz a jopasik utan, akiknel max egy strigula leszel.
Érdekes, én találtam számomra teljesen jó, vonzó pasit komoly kapcsolatra. Valamint sok más hasonlót ismerek is.
Nemcsak a kigyúrt, aftershave reklámba illő, szobor szerű modell pacák számít jó pasinak, talán ez lehet a titok, vagy a félreértés tárgya.
Annál a szintnél viszont a büdös életben nem adnám alább, amit én jó pasinak tartok.
Akik nyomják a hisztit, azok ti vagytok, nem tudtok azzal mit kezdeni, hogy nem feltétlenül hordoztok bármiféle előnyt, ami miatt megérné fizikai vonzalomtól mentes kapcsolatban lenni.
Figyelj, őszinte leszek ne magyarok között keresgélj!
Ha magyar pasit akarsz aki jól néz ki nem akar kapcsolatot, aki csúnya az akar (amúgy is a magyar férfiak nagy része csúnyácskább összehasonlítva a külföldi pasikkal). Külföldi pasik között lehet találni normálisat aki helyes is. Sajnos a felhozatal itthon nem jó, éltem külföldön hát hogy is mondjam, nem véletlen, hogy sok magyar nő párja külföldi.
#35: Havi félmilliós fizetésből mi is rohadt jól tudnánk kinézni. Főleg, ha hol Amszterdamba füveznénk a haverokkal, hol Kelet-Európában dugnánk a sok kis olcsó lányt. És senki meg nem tudná, ami a pasis tivornyázáson történt az ott is marad. ;)
Amúgy az ilyen nők legyenek is külföldiekkel. Mi is keresünk majd egy aranyos ázsiai lányt, aki mindent megtesz nekünk szexuálisan és nem emancipálódott. ;D
"Mi is keresünk majd egy aranyos ázsiai lányt, aki mindent megtesz nekünk szexuálisan és nem emancipálódott. ;D"
Ja, hogy tudd: Ázsiai lánynak nem az a kérdés, hogy van-e lakásod (mert az alap, hogy van, SAJÁT lakásod). Neki az a kérdés, hogy melyik részén a nagyvárosnak. Mindent te fizetsz, ez is alap.
Nekem a párom jól néz ki, és a legrendesebb srác, akit valaha ismertem. :))
De azért az is tény, hogy ő már a 8. próbálkozás, volt már pár csalódásom, de ez most tényleg komoly kapcsolat.
Szóval ne add fel! :)
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!