Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normális pasit találni?
Már kb. 1 éve nem volt barátom mert mindegyik pasi csak azt akarja.Akik jól néznek ki azok tudják, hogy minden lányt megkaphatnak így nem akarnak kapcsolatot.A csúnyábbak pedig mind kapcsolatra vágynak..Tudom nem a külső számít de nekem nincs kedvem lefeküdni egy olyan sráccal aki nem is tetszik nekem.
19L
Normális nőt sem lehet találni.
"A csúnyábbak pedig mind kapcsolatra vágynak"
Te szegény, kapcsolatot akarnak veled ezek a kis csúnyácskák. Gratulálok drága. Gondolom nálad ez a "selejt".
Azért mert te sem vagy normális? :D
Csak a fullos pasikra hajtasz akiről tudod hogy csak megbasz.
6 os vagyok, hiába pontoztok.
Ha egy pasi nyávog itt, hogy neki nem jut instagram modell, és csak az átlagos (de baromi jó fej) nők kezdeményeznek nála, akkor megy az incelezés, a gusztustalankodás stb.
Ez ugyanaz a kategória.
"Tudom nem a külső számít de nekem nincs kedvem lefeküdni egy olyan sráccal aki nem is tetszik nekem."
szal, aki jó pasi egyből odadobod magad, és még te sírsz a neten, hogy minden pasi azt akarja. Aki NEM csak azt akarja és embernek kezelne, a kis hülye mércéd nem üti meg, az már ugye nem elég jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!