Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet normális pasit találni?
Már kb. 1 éve nem volt barátom mert mindegyik pasi csak azt akarja.Akik jól néznek ki azok tudják, hogy minden lányt megkaphatnak így nem akarnak kapcsolatot.A csúnyábbak pedig mind kapcsolatra vágynak..Tudom nem a külső számít de nekem nincs kedvem lefeküdni egy olyan sráccal aki nem is tetszik nekem.
19L
ezt osztom.
Mindig van kifogás, valami nem jó, nem elég....mégis egyedül van és a neten sajnáltatja magát.
Talán ez a femcel?
Nos, én egy olyan pasi vagyok, akinek nem kell jól kinézni ahhoz, hogy fel tudjon szedni csajokat.
Pontosan tudom ugyanis, hogy mire vágynak a nők, és meg is tudom nekik adni. Nagyobb önbizalmam van, mint a nőcsábászoknak, intelligensebb vagyok náluk, humorosabb is, a szexuális műveltséget pedig szinte kimaxoltam már. Tekintélyem is van, az emberek hallgatnak rám.
Szóval igazából én soha nem foglalkozom azzal, hogy bejövök-e a csajoknak, csak teszem a dolgom. Szóval el kellene már engedni ezt a külső dolgot, de persze mindenki úgy gondolkodik, ahogyan akar.
Tudom, hogy a nőalázás sokkal izgalmasabb és kielégítőbb, de szerintetek reális és helyes egy 19 éves lány esetében ezzel jönni? Azért nem olyan gyakori, hogy valaki annyi idősen tudjon helyesen szűrni és megtalálja egyből a párját.
Nekem 19 évesen volt egy 5-6 hónapos kapcsolatom, majd 2 évig nem volt semmi, minden ismerkedésem zátonyra futott, vagy reménytelen volt valamelyik fél részéről. Én is írtam ki kérdéseket, és megkaptam, hogy ilyen-olyan felszínes qrva vagyok, nem vagyok biztos elég jó nő ahhoz, hogy válogassak, adjak esélyt ennek, adjak esélyt annak a sörhasú, hímsoviniszta, 10 évvel idősebb fazonnak, stb.
Aztán 22 évesen mégis lett komoly kapcsolatom kompromisszumok nélkül, ami sok éve tart már. A sok rossz tapasztalat (is) tanított meg normálisan választani. Ez ilyen.
20 év körüli csikó srácokat sem szoktam sértegetni, temetni, ha hasonló kérdéseket írnak ki. Ilyen idősen még érik, tanul az ember, a legtöbben félig-meddig tinik...
26 jaaaj szegény, hát nő, ne bántsuk.
És akkor itt a 18-19 éves srácokba meg fair belerúgni és elhordani mindennek? Jaaa persze, mocskos férfi, rúgdossuk csak.
Nálam senki nem mentesül a nemére hivatkozva, ha erkölcsileg romlott, másokat degradál és a magas lóról beszél eredmény nélkül (nő vagyok, az nem eredmény).
A kérdésed szövegében meg is válaszoltad a kérdést.
A 13-as (lepontozott) válaszoló pedig bővebben ki is fejtette.
És sajnos igaza van, incelként is egyet kell értenem vele. A szocializáción, vérmérsékleten múlik, a külső csak annyit határoz meg, hogy van-e lehetősége kiélni a vágyait.
És a média hazugsága ellenére aki kiélős típus, az örökre ilyen marad, hiszen a személyisége része. Maximum lenyugszik, ahogy az ex sittes is lehet, hogy "jó útra tér" mert nem vágyik vissza a kaptárba. De ettől még ugyanaz az ember marad, maximum bölcsebb.
Nagyon sok kapcsolat nem futna feleslegesen zátonyra, ha az emberek magasabb fokú önismerettel rendelkeznének.
De lehet, csak elég kevesen vagyunk. Én is fel teszem magamnak ezt a kérdést, csak pasi helyett nőre gondolok.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!