Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akikkel nem jön össze a személyes talàlkozo,jol teszem ha csak ez miatt ignoràlom/tiltom?

Figyelt kérdés

Szoval kezdem unni hogy egyesekkel (netes tarskeri), szinte honapokig egyeztetünk hogy neki mikor jo nekem mikor amikor neki jo nekem nem es forditva, es megesik amikor felnézek kb 1 hèt mulva hogy ezeket visszaolvasva elkap vmi rossz érzés, vagy düh(?)és le is tiltom.

Most van egy srac, vele is ez megy, ö altalaban szabad hétvégente es mult héten irtam neki hogy végre jo lesz nekem is a hétvége, erre gyorsan bevàgja hogy de ö dolgozik hétvégén.

Allandoan olyanokat ir mennyire akar mennyire hianyzom ugy làtna màr, de valahogy annyira màr nem ugy tünik mintha talalkozni is akarna.

A mult hétvégémen teljesen le is törtem. A mostani héten meg irkál ugy, mintha mi sem törtent volna. Szia mizu- szintü üziket.

Most ebbe menjek bele hogy szia szep az idö meg vegyem fel ezt a ritmust mintha nem lenne semmi?

#nem érnek rá találkozni amikor én ráérek tipusu sràcok
2020. nov. 24. 06:11
 1/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ők nem akarnak veled találkozni és ennyi, keress olyat, aki komolyan gondolja.
2020. nov. 24. 06:15
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Igen. Általában a nők szokták ezt csinálni a férfiakkal, akiktől nem akarnak semmit, csak unaloműző chatelgetést vagy az egójukat fényezni. Ha valaki hetekig, pláne hónapokig képtelen ráérni egy találkozóra, az ne akarjon ismerkedni. Természetesen a többségük hirtelen ráérne, ha olyan emberről lenne szó, aki tényleg érdekli őket, csak szívatják a másikat.

Nyilván történhet ez nagy ritkán a nemeket tekintve fordítva is. Tiltsd őket nyugodtan.

2020. nov. 24. 06:35
 3/10 A kérdező kommentje:

Engem aki nem erdekel en azt nem szivatom azzal hog talalkozni akarok.

Vagy a legtöbb ilyen megkerseredett srac hogy ebben leli örömét, hogy valakit szivathat?

2020. nov. 24. 06:58
 4/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem szivat, hanem kivár, hátha összejön jobb és ha egy idő elteltével jobb nincs, akkor majd akar veled randizni.
2020. nov. 24. 07:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
3. Nem. Csak sokan (nemtől függetlenül) még gyávák is megmondani ha nem akarnak semmit, mert félnek a konfliktustól.
2020. nov. 24. 07:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor legalabb ghostingolna.de nem.hülyit ezerrel
2020. nov. 24. 08:17
 7/10 anonim ***** válasza:

"Vagy a legtöbb ilyen megkerseredett srac hogy ebben leli örömét, hogy valakit szivathat?"

Ehhez tudni kéne miből állt a chatelés, mikről beszélgettetek, illetve milyen adatlapod van.

Mert van az az opció, hogy csak olyan férfiakat húzol jobbra, akiket még rajtad kívül rengeteg másik nő is jobbra húz és nyilván az a nő élvez előnyt, akivel már izzik közöttük a levegő és első randin szex lesz, vagy randival se kell bajlódni, egyből felmennek valamelyikük lakására.

Meg van az (bár a megfogalmazásod alapján már többször beleszaladtál hasonlóba, szóval én az első opció mellett tenném le a voksomat), hogy tényleg nem ér rá szerencsétlen, mert ugráltatja a főnök, kiszolgáltatott helyzetben van, esetleg önértékelési zavaros és szorong, ezeket mind neked kéne tudnod vagy rájönnöd, mi nem látjuk mit beszélgettetek hónapokig...

De már maga ez a tény, hogy HÓNAPOKIG beszélgettek azt vetíti előre, hogy tényleg ilyen több vasat a tűzben tartó népszerű srácokkal próbálsz ismerkedni és úgy vannak vele, hogy ha lelkesen írogatsz, akkor még te is játszol ha éppen aznapra nincs semmi jobb dolga, hátha egyszer téged is megdughat.

Vagy már annyit kamuzott, hogy élőben lebukna, mert nem tudott miről mit írni és egy ingerszegény életet élő embernél 1-2 hét is nagyon sok, nemhogy hónapnyi beszélgetés. Nem írhatja le minden nap, hogy "ma se történt velem semmi, felkeltem, ettem-ittam, dolgoztam, este hazaestem, megnéztem xy filmet, sorozatot aztán kezdődött elölről a nap", próbál valami izgalmasabbat kitalálni témának és itt jönnek a problémák.

De mondom, én az elsőre tippelek, főleg, hogy gyakrabban megtörténik veled a dolog.

2020. nov. 24. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól teszed, ha letiltod. Azok szorakoznak, szexet akarnak kb. Akinek kellesz, az megoldja, hogy tudjon veled találkozni
2020. nov. 24. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok. Tinderen elbeszélgettem két lánnyal nemrég. AZ egyik szó nélkül letiltott egy adag beszélgetés után, a másik meg direkt nem írja le, hogy akar e találkozni. Ő tőle én váltam szét (szétválás=bann). Az a furcsa, hogy ők lájkoltak engem, akkor bejövök nekik nem? Beszélgettünk is. Akkor meg miért nem találkozik? Idegesítő. Viszont tényleg lehet olyan kérdező, hogy akar találkozni, csak nincs ideje. Persze ez néha kifogás, néha igaz is lehet viszont.
2020. nov. 24. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem ez arról szól hogy az adott srác nem őszinte. Vagy az, de szarul nézz ki és tudja ha személyesen látod, aztán már neten se akarsz majd vele többet beszélni.
2020. nov. 24. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!