Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívnak azonnal randira a Társkeresőn? Miért kellene rögtön személyesen találkozni?
Vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Nem gondolom,hogy pár mondat után ugranom kellene a randi meghívásra.
Sokáig nem ismerkedtem,hosszú kapcsolatom volt lehet én gondolkodom rosszul.
31N
Privátot nem kérek köszönöm
Örülj neki... legalább élőben hamar kiderül, egymást keresitek-e.
Mi értelme hetekig-hónapokig levelezni és beleélni magatokat valamibe, amiről még nem is tudjátok, micsoda...?
Mert úgyis a találka első 7 másodpercében fog kiderülni, hogy érdekli e az egyiket a másik. Én úgy vagyok vele, hogy jöjjön minél hamarabb a tali, ne fecséreljük egymás idejét, ha nincs meg a szikra. Annak sincs értelme, hogy beszélgetsz vele 2 hétig, ő közben talál mást, mire te meg úgy érzed, hogy "na talán alakul valami benned" lekoptat vagy eltűnik (holott ha talizol vele, lehet nem így történik) .
26N
Konkrétabban írom akkor :kaptam kb 45 levelet ,ez alapján szűkítettem kicsit de vannak igyis akik érdekesnek tűnnek, és beszélgetés közben neten megismerem és meglátom alakul e.
Vagy tényleg azt kellene tennem,hogy a lehetséges szóba jöhetőkkel sorban randizok?
Nekem ez fura lenne,úgy gondoltam beszélgetek minddel és majd kiderül melyikkel jutok el tovább is mint személyes tali stb.
Akkor segítek. Mert vannak nők akik 10 évvel korábbi vagy retusált képpel társkeresőznek. Van aki elfelejti megemlíteni, hogy bár csak másfél éves a fotója, de azóta hízott 30kg-t. Szerintem te sem akarnál összejönni egy értelmes, művelt, stb, de visszataszító külsejű férfival.
Én pont azt nem értem valaki miért ódzkodik egy félórás kávézástól egy nyilvános helyen. Egy kis közös üldögélés, kávézgatás a legjobb arra, hogy alapszinten megismerd a másikat. Én félóra után mindig tudom, akarom-e folytatni az ismerkedést.
Félnivalóm konkrétan nincs, de akkor tényleg ezt kellene tennem?
Aki kicsit is szimpatikus osszam be sorban és találkozzak velük személyesen?
És gondolom más nő ettől is sokkal több levelet kap,én csak vidéken és 70 km-re maximum kerestem.
Én is azt gondolom, hogy kell pár levélváltás, hogy megszűrd a jelentkezőket, hogy egyáltalán érdemes-e találkozni velük.
Aki arra nem hajlandó, hogy egy kicsit is bemutatkozzon/ megkedveltesse magát látatlanba, csak a kémiára hivatkozik, az a továbbiakban nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!