Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívnak azonnal randira a Társkeresőn? Miért kellene rögtön személyesen találkozni?
Vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Nem gondolom,hogy pár mondat után ugranom kellene a randi meghívásra.
Sokáig nem ismerkedtem,hosszú kapcsolatom volt lehet én gondolkodom rosszul.
31N
Privátot nem kérek köszönöm
Ez attól függ, hogy mikor volt az ember tizen-huszonéves. A média sajnos nagyon beledumál az ismerkedési szokásokba és kommunikációba. A 90es években sokkal romantikusabbak, türelmesebbek, Tisztelettudóbbak voltak egymással és sokkal felnőttesebben gondolkodtak a tizen-huszonévesek, mint manapság, ezért sokkal fontosabb volt beszélgetni egymással egy pár hétig, ameddig Tartalmas randira hívták egymást. A randiknak mostanában nem nagyon van jellege, sokszor el vannak h.lyéskedve, inkább "a hím felméri a nőstényt" stílusa van (ami nagyon ciki), mint tartalmi érdekessége. Nőként ha tetszel is a férfinak, az sokszor annyira unalmas programokat szervez, tartalmatlan beszélgetéseket és be is mutat a rokonoknak, hogy nőként elmegy tőlük a kedved. Tartalmas ingyenes programok: kirándulás a környéken, stb., lehet olvasni a gugliban.
Manapság így gondolkodnak a huszonéves férfiak: "jó, hogy megvan a nőstény, tetszik nekem, bőven megelégszik azzal, hogy van f.rkam és némi pénzem, a romantika és kreativitás az régimódi, unalmas és nem gépies" :).
Utolso voltam 28N
Meg annyit hozzatennek h sokszor ha belemegyek hamar a randiba altalaban nem lesz belole semmi, a pasi nem nagyon szervez ha meg en szervezem mindenre annyi a valasz h amikor neked jo
Aki írta, hogy két nap után nem hívta randira a csajt és az eltűnt valószínűleg nem a randi lesz a gond. Csak nem volt annyira szimpi a lánynak és ráunt. Én is igénylem a pár nap tartalmas beszélgetést. Valaki a szia mizun nem tud túljutni, nulla lelkesedéssel meg nem megyek randizni. Mostanában is ír egy srác, semmi újat nem csinál, semmi nem érdekli csak dolgozik, de arról sem ír semmi érdekeset.
A kedvencem viszont az volt akinek a második mondata volt, hogy találkozzunk. Éjfélkor. Mert közel lakunk egymáshoz. Még azt is felajánlotta, hogy eljön a házam elé, ha félek kint éjszaka :)
Mert randizni izgalmas egy esély.
Hosszú levelezés után mindenki unalmassá válik. Elfogynak a témák a randira.
És ha nem tetszem, akkor is egy kedves aranyos szép jó nővel randiztam, egy fajta részsiker. Sokra azt mondjátok kép alapján inkább nem, néha az üzenetei alapján is.
Legalább afitóm nem undorító, szövegey üzeneteim se gázak.
Más a levelezős énünk mint amilyenek élőben, vagyunk.
Nyilván okos nő vagy megtudod szűrni az érdeklődőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!