Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hívnak azonnal randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívnak azonnal randira a Társkeresőn? Miért kellene rögtön személyesen találkozni?

Figyelt kérdés

Vagy csak én fogok ki ilyeneket?

Nem gondolom,hogy pár mondat után ugranom kellene a randi meghívásra.

Sokáig nem ismerkedtem,hosszú kapcsolatom volt lehet én gondolkodom rosszul.

31N

Privátot nem kérek köszönöm

2020. febr. 6. 11:46
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20 as pontosan megfogalmaztad amit érzek :)
2020. febr. 11. 10:20
 22/37 anonim ***** válasza:
4%

Én aztán igazán tudok írni, sok okból, de ismerkedők ügyben nos a személyes kontakt híve vagyok. Sőt alapvetően minden fontos esetben.

A kommunikációnak alig 10%-a a szavak jelentése, meg az időbeli csúszások, Stb.

Én nem gondolom, hogy a "randi"az valami más volna, mint egy bá te milyen más beszélgetés.

Ha elgondollak, Kérdező, hogy a 45 pasival váltasz csak 10 üzenetet, levelet ...nem túl lélektelen az?

2020. febr. 11. 15:33
 23/37 A kérdező kommentje:

45 üzenetet kaptam ez nem azt jelenti ,hogy mindegyikkel le is álltam levelezni.

Aki pl ország túlsó végén él ,vagy nem is apukám hanem nagypapám korú azoknak csak elutasító levelet Kuldtem.

A 10 az akivel beszélgettem is neten keresztül.

És kell beszélgetni mert csak a kép szerint mind normális külsejű volt a többi meg nem derül ki arcról.

2020. febr. 11. 15:57
 24/37 anonim ***** válasza:
#23, persze,én se gondolom, hogy szó nélkül és támadják is. Csak nekem nem ér tehető, hogy 4-5 rendes kevélváltás után, ha kb 1 km-re lakunk egymástól, akkor miért nem egyszerűbb szóban folytatni
2020. febr. 12. 09:12
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok. A másik kedvencem amikor kiborul a pasi azon, hogy én f6-ig dolgozom szóval 6-f7 mire odaérek bárhová (neki az már késő!) és nem, nem tudok előbb lelépni azért, hogy vele talizzak du-4 kor (nyilván, ha valami nagyon fontos dolgom van meg tudom beszélni a főnökömmel de nem egy netes randi miatt fogom ezt eljátszani). És ez nem egyedi eset, már el is gondolkodtam azon, hogy mindenki freelancer meg vállalkozó és én vagyok a világ egyetlen lúzere aki kötött munkaidőben dolgozik???
2020. febr. 12. 18:29
 26/37 A kérdező kommentje:

Igen ezis volt nálam is , nem értették meg ,hogy meddig dolgozok.

És hogy találjak ki valamit 😀 hát ezekkel mondjuk nem is baj,hogy nem taliztam mert kis hülyék voltak.

És tényleg egy ilyen miatt nem fogok szabadnapot kivenni vagy ha hiányzom fel napot levonás .....

2020. febr. 12. 19:10
 27/37 anonim ***** válasza:
28%
Aki este nem ér rá, az komolytalan, szerintem nem is független
2020. febr. 12. 19:20
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Fegyverek kiegyenlítése. Amíg egy profilt önkényesen tiltani lehet kattintással addig személyes lekoptatáshoz meg kell “erőltetnie” magát a nőnek (pár mondatot összerakni fejben). De óvatosan kérdező(!), ha túl szigorúan castingolsz azok maradnak meg akik csak biztonság kedvéért talonba raktak tartalékként, aztán mehet a rinya hogy “a top pasasok is taplók, milyen lehet a többi”
2020. nov. 24. 12:54
 29/37 A kérdező kommentje:
27 akkor nagyon komolytalan vagyok mert hetente csak két szabadnapom van amikor este ráérek 😒🤣
2020. nov. 24. 12:57
 30/37 anonim ***** válasza:
73%
Azért mert dugni akarnak gyorsan. Meggazdagodni is az emberek többsége a lehető leggyorsabban és legkönnyebben akar. (Ahogy persze nem lehet.) Mindent azonnal, a lehető legkisebb erőfeszítéssel.
2020. nov. 24. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!