Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívnak azonnal randira a Társkeresőn? Miért kellene rögtön személyesen találkozni?
Vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Nem gondolom,hogy pár mondat után ugranom kellene a randi meghívásra.
Sokáig nem ismerkedtem,hosszú kapcsolatom volt lehet én gondolkodom rosszul.
31N
Privátot nem kérek köszönöm
Én aztán igazán tudok írni, sok okból, de ismerkedők ügyben nos a személyes kontakt híve vagyok. Sőt alapvetően minden fontos esetben.
A kommunikációnak alig 10%-a a szavak jelentése, meg az időbeli csúszások, Stb.
Én nem gondolom, hogy a "randi"az valami más volna, mint egy bá te milyen más beszélgetés.
Ha elgondollak, Kérdező, hogy a 45 pasival váltasz csak 10 üzenetet, levelet ...nem túl lélektelen az?
45 üzenetet kaptam ez nem azt jelenti ,hogy mindegyikkel le is álltam levelezni.
Aki pl ország túlsó végén él ,vagy nem is apukám hanem nagypapám korú azoknak csak elutasító levelet Kuldtem.
A 10 az akivel beszélgettem is neten keresztül.
És kell beszélgetni mert csak a kép szerint mind normális külsejű volt a többi meg nem derül ki arcról.
Igen ezis volt nálam is , nem értették meg ,hogy meddig dolgozok.
És hogy találjak ki valamit 😀 hát ezekkel mondjuk nem is baj,hogy nem taliztam mert kis hülyék voltak.
És tényleg egy ilyen miatt nem fogok szabadnapot kivenni vagy ha hiányzom fel napot levonás .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!