Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívnak azonnal randira a Társkeresőn? Miért kellene rögtön személyesen találkozni?
Vagy csak én fogok ki ilyeneket?
Nem gondolom,hogy pár mondat után ugranom kellene a randi meghívásra.
Sokáig nem ismerkedtem,hosszú kapcsolatom volt lehet én gondolkodom rosszul.
31N
Privátot nem kérek köszönöm
Én a saját tapasztalataimból kiindulva már csak azért is inkább a személyes találkozót preferálom (nem, nem azért, mert "nagyon gyorsan be akarom dugni valahozá"), mert nem egyszer fordult az elő, hogy tök jól elbeszélgetek valakivel, utána vagy előjön részemről a találkozó felvetése, vagy nem, szinte az esetek nagy részében az volt, hogy eltűnt az illető, vagy közölte velem, hogy alakulóban van mással a dolog, és most nem szeretne találkozni mással. Volt egy olyan eset, amikor én előbb kezdtem a lánnyal ismerkedni (mint a másik srác), az ismerkedésünk alatt meg egy másik sráccal is párhuzamosan elkezdett beszélgetni, végül velem már nem is akart találkozni, mert a másik srácot jobb partinak gondolta, és közölte, ha nem alakul vele, akkor visszatérhetünk a találkozásra. Mondanom sem kell, hogy közöltem vele, hogy azért ez így eléggé trógerság, mert ki szeretne 2. lenni, vagy ló helyett szamár lenni?
Teljesen meg tudom érteni azokat a srácokat, akik inkább a személyes találkozót részesítik előnybe, lehetőleg minél előbb. Neten a csajokra rohadt sok a jelentkező, akikből az idő előrehaladtával egyre többen lesznek, és nagyobb eséllyel lesz olyan srác, aki téged kiszoríthat a csaj érdeklődési köréből. Pofátlanul nagy a túlkínálat.
de legalább egy hetet várjon már, vagy várjon meg pár üzenetváltást. nekem nem egy ember úgy kezdte (!), hogy ő a személyes találkozó híve, és rögtön randit akart megbeszélni.
én nem vagyok időmilliomos, hogy random ismeretlenekkel akikről semmit se tudok, és még csak azt se tudom, szimpatikus-e, találkozgassak.
a nők is dolgoznak, van életük, és nem tudnak minden egyes hülyére időt szakítani.
ezt sokan nem tudják felfogni.
Van némi tapasztalatom, 3 kapcsolat lett belőle. 13 év: amikor exet megismertem párhuzamosan leveleztem még egy fickóval de én még levelezni se nagyon tudok 2fele koncentrálva igy már a ("nyertes) személyes találkozó előtt megirtam a vesztes félnek hogy mást választottam.
2. Kapcsolat: regisztrácio utan 24 óran belül talált rám, akik addig irtak nem keltette fel egyik se az érdeklődesem ezt meg is irtam. Ő kb azonnal elkérte a telszámomat ( máig nem értem magam hogy adtam meg csak igy), másnap hivott ahogy igerte, 4 napon át 24 óras chatmaraton, 5. Napon randi melynél a búcsúzaskor kijelentette hogy én leszek a felesége.... majdnem igy lett, a kitűzött esküvő előtt a sors elszólította... meghalt.
Most szinten 24 óran belül találkoztam az egyetlennel aki felkeltette az erdeklődésem. Még csak levelezni sectudok parhuzamosan több emberrel...valahogy ráérzek kivel érdemes foglalkozni. 8 nap után tudtunk randizni, 4 hónapja vagyunk együtt.
"Privátot nem kérek köszönöm"
Egy újabb defektes ostoba.
Azonnal én se hívnék senkit.
De pár tartalmas levél után ( ezen a nők nagy része is elbukik ám) jobbnak tartom a beszélgetést, mint a levelezést.
Abból még nem következik semmi.
Az egyik harmincas lányt Tinderen ismertem meg ennek a hónapnak a közepén. Utána sokat messengereztünk és megbeszéltük, hogy találkozunk. Erre előtte egy nappal írta, hogy ő nem érzi, hogy találkozni akar és ghostolt is. Nem hagyott nyugodni a dolog és megbeszéltük a problémákat, kiderült félre ismert. Utána ismét felvetette a találkozót... a változatosság kedvéért aznap reggel írta meg, hogy mégsem akar találkozni. Előtte 1-2 nappal írta, hogy nem akar eltolni magától. Most ismét ghostolt nekem pedig megmaradt azóta a csalódás, mert fotók alapján (és videochat) megkedveltem.
Szóval igen, sokkal jobb a személyes kontaktus mint a sok írogatás. Nem azt mondom, hogy rögtön legyen személyes találkozó, de 2-3 nap írogatás után ha a nő erre "nem áll készen", akkor miért társkeresőzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!