Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, hány pontos nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hány pontos nő közeledését tudnátok még reálisnak tartani?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért pontozok.

A minap volt itt egy kérdés, miszerint a túl jó nőktől féltek, ezért nem közeledtek feléjük.

2020. nov. 22. 08:39
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
0%

5 és 15 közöttieket vàrok, ha lehet.

Aztàn ehhez képest a gyenge 3asok làjkolgatnak 😋😃

2020. nov. 22. 08:41
 2/10 anonim ***** válasza:
31%
Nincs jelentősége. 0-20 ig. Ha tetszenék neki, /ami csoda lenne/, nem félnék tőle.
2020. nov. 22. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
0-20-at a pontra értettem.
2020. nov. 22. 08:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha nem volt érthető, 1-10-ig.
2020. nov. 22. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem írtad... Idéznéd? Akkor 0-10-ig. Most boldog vagy?
2020. nov. 22. 09:04
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Hát ez szerintem attól is függ hogy én mint pasi magamat mennyire tartom.

Szerintem én fizikailag/külsőre egy 8 pontot érek. Viszont mentálisan vannak komoly bajaim.

Egy 5-6-os csaj még hihető - de az felett valóban megijedek.

Viszont volt már kb 8-9-es barátnőm is, csak ővele úgy alakult ki hogy kénytelenek voltunk beszélni, konfrontálódni. Aztán idővel elkezdtem nem félni, és meg tudtam nyílni. De ez ritka, mert itt a sors, az élet sodort minket egymás mellé. Egyébként nem hittem volna hogy lehet ilyen nőnél esélyem. (És ezt úgy sikerült összehozni hogy 3 barátnőm volt egész életembe.)

36/F

2020. nov. 22. 09:06
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez egy kamu, hogy a túl jó nőktől félnek. A túl jó nőknél túl nagy a konkurencia, ezért sok férfi a múltbéli csalódásai miatt nem akar még többet csalódni.

Például ha valaki komoly kapcsolatra vágyik, nem csak szexre, akkor összejön egy túl jó nővel, belészeret, majd a túl jó nő hamarabb fog találni olyan pasit, aki lecsapja a férfi kezéről, akkor majd jönnek a megmondóemberek és még belerúgnak a földön fekvő srácba, hogy "Én megmondtam, hogy a saját kategóriádban keresgélj." vagy "Mit vártál? Nézz már tükörbe te hogy nézel ki, azt csodálom, hogy egyáltalán összejött veled és eddig veled volt." - a férfiak keményen kapják az ívet, velük nem finomkodik a társadalom, mint a nőkkel.

Ha meg összejön Átlag Gizivel és ő csalja meg, akkor azért jönnek a férfiszolidaritásos dumák, hogy "Rá se ránts, haver, minden nő egy mocskos ribi, gyere, igyunk egy sört." vagy "Legalább megdugtad, eddig se volt túl jó nő, de ennél már csak öregebb és csúnyább lesz." vagy "Ilyen szutykot bárhol találsz."

És alapvető pszichológia, hogy ha több a választási lehetőség, akkor jobban válogatunk.

Ahogy az is, hogy ha mindig rendelkezésünkre állnak opciók, akkor nagyobb eséllyel nem fogunk végleges döntést hozni (monogámia), mintha a sivatagban szomjazunk, akkor rácsapunk az első lehetőségre és foggal-körömmel ragaszkodunk hozzá.

És mivel ezt nagyon kevés és nagyon buta ember, aki nyíltan kimutatja, csak a saját ösztöneinkre hagyatkozhatunk és dönthetünk az alapján, hogy valószínűleg egy fullos nőt meg is kell tartani (ahogy a luxuskategóriás kocsit, ingatlant is fenntartani) és ez nem csak a pénzre értendő, sokszor nem is a pénzre, hanem nekünk is a szintjére kell törekedni így folyamatos mókuskerék lesz az életünk és még így sincs garancia rá, hogy nem lép tovább.

Egy közepesnél elég, ha a saját szintünket megőrizzük és nem tunyulunk el (sokan erre sem képesek, sörhas, fingás, haverozás, stb. vagy éppen női oldalon szexmegvonás, mártírkodás hogy ő a házicseléd és így tovább) és ott vagynk leginkább balance-ban, de a sok zátonyra futott kapcsolat a bizonyítéka, hogy ez sem olyan könnyű, főleg évekig, mint amilyennek elsőre látszik, amikor még az újdonság varázsa hat ránk.

Egy szintünk alattinál pedig mi vagyunk irányító szerepben, mert tudjuk, hogy velünk azonos vagy tőlünk magasabb szintű férfiak jobbat is kapnak, így nem a miénk fog kelleni neki. Itt a zsarnokoskodás szokta tönkretenni a kapcsolatot és főleg olyan esetekben, amikor a férfi a múltban rengeteg sérelmet szenvedett el majd vitte valamire, de a külseje ugyebár maradt olyan, amilyen, azt hiszi bármit megtehet. Mint mikor a főnök feszíti túl és lelép az összes dolgozó vagy sztrájkolnak.

2020. nov. 22. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
41%

Ezek a túl jó nők...kb olyanok , hogy sok férfi úgy gondolja , hogy alapból esélytelen számára, mert úgy is elutasítja.

Vagy már túl van pár ilyen nő elutasításán, ezért nem is próbálkozik mert mi a f**asznak...

sokan nem félnek, az a nő is egy ember akiből millió szaladgál az utcán az is csak hús és vér, csak jobb a csontszerkezete , a húsa és a bőre.

Sok nő van aki szép is és kedves , kellemes arca is van, de ugyanaz az esély.

Szóval inkább megkíméli magát az ember attól, hogy bocs de van barátom, bocs de nem...

amúgy nincs ilyen ponthatár bármilyen nő közeledését fogadja az ember, ez a pontozás meg egy kalap sz**ar!

Aki másnak 5-ös az a másiknak 10-es is lehet, de gyűlölök pontozgatni.

2020. nov. 22. 09:37
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
6.
2020. nov. 22. 15:11
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
melyik a jó az 1 vagy a 10? Amennyiben a 10, úgy őket várom.
2020. nov. 22. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!