Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők közeledését férfiként nem érzem?
Ezt baráti társaságban rendszeresen mondják nekem. Hogy "Már megint kihagytál egy numerát!", Mondom hol???
És akkor sorolják, hogy ez és ez a csaj így meg úgy nyomult, hát nem vetted észre? Mondom nem.
És fogják a fejüket és röhögnek, meg "Jaj ha nekik ilyen lehetőségeik lennének".
De mondom milyen lehetőségek!!!!?????
Olyan is volt, hogy házibuliban voltunk. Haverom odajön: "Te idióta! XY csaj csak miattad jött és egész este abban reménykedett hogy lesz valami."
Hát mondom én az XY lányt úgy éreztem hogy kifejezetten nem érdeklem.
Aztán egyszer egy svéd lánnyal beszélgettünk és mondta angolul, hogy valamikor ihatunk egy pohár italt.
Erre is mondták haverok, hogy "Te barom ez azt jelenti hogy szexelni akar."
"Aztán egyszer egy svéd lánnyal beszélgettünk és mondta angolul, hogy valamikor ihatunk egy pohár italt.
Erre is mondták haverok, hogy "Te barom ez azt jelenti hogy szexelni akar." Igen feltetlenulXDD
Haverjaid milyen jartasak a temaban
# 1
De az most tényleg azt jelenti?
Azthittem úgy érti hogy barátokkal közösen találkozzunk és igyunk, beszélgessünk.
Jolvan latom, ironia sem megy.
Nem, az egyaltalan nem biztos hogy azt jelenti, hogy szexelni akar.
Két fajta férfi van a világon: Az egyik, aki annyira bamba, hogy ha egy nő kínjában már az orra előtt húzza le a bugyiját, akkor udvariasan visszahúzza rá.
A másik meg az, aki azt is jelnek veszi, ha azt mondja neki valaki, hogy "szia".
Itt most te vagy az első, a haverok meg a második kategória.😀
# 5
:D XD
Hát sajnos lehet.
Azt én nem veszem közeledésnek, hogy egész este beszélget velem a csaj.
Én nőként a férfiak érdeklődését nem ismerem fel. Persze ha az ordenáré nyomulós akkor igen, de az meg kell a fenének.
Szerintem ez nem nemfüggő, vannak akik kvázi vakok az ilyesmire.
Egyetértek a haverjaiddal, te tényleg vak vagy.
Engem meg azért bactatnak, mert nem megyek oda minden random lányhoz, mert minimum egy összenézést és egy azt követő mosolyt megvárok. Csak ilyet kapok havonta talán egyszer, ha minden rohadt nap kint lógok Budapest utcáin és nem tanulok, nem dolgozok, hanem csak ez köti le az egész életemet.
7: "A többi jel meg olyan, hogy ha akarom, annak veszem, ha akarom, nem."
A női jeleknek épp ez a lényege. Rád van bízva, hogy mit olvasol ki belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!