Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők közeledését férfiként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők közeledését férfiként nem érzem?

Figyelt kérdés

Ezt baráti társaságban rendszeresen mondják nekem. Hogy "Már megint kihagytál egy numerát!", Mondom hol???

És akkor sorolják, hogy ez és ez a csaj így meg úgy nyomult, hát nem vetted észre? Mondom nem.

És fogják a fejüket és röhögnek, meg "Jaj ha nekik ilyen lehetőségeik lennének".

De mondom milyen lehetőségek!!!!?????

Olyan is volt, hogy házibuliban voltunk. Haverom odajön: "Te idióta! XY csaj csak miattad jött és egész este abban reménykedett hogy lesz valami."

Hát mondom én az XY lányt úgy éreztem hogy kifejezetten nem érdeklem.

Aztán egyszer egy svéd lánnyal beszélgettünk és mondta angolul, hogy valamikor ihatunk egy pohár italt.

Erre is mondták haverok, hogy "Te barom ez azt jelenti hogy szexelni akar."

2020. szept. 9. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

"Aztán egyszer egy svéd lánnyal beszélgettünk és mondta angolul, hogy valamikor ihatunk egy pohár italt.

Erre is mondták haverok, hogy "Te barom ez azt jelenti hogy szexelni akar." Igen feltetlenulXDD

Haverjaid milyen jartasak a temaban

2020. szept. 9. 19:42
 2/11 A kérdező kommentje:

# 1

De az most tényleg azt jelenti?

Azthittem úgy érti hogy barátokkal közösen találkozzunk és igyunk, beszélgessünk.

2020. szept. 9. 19:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Jolvan latom, ironia sem megy.

Nem, az egyaltalan nem biztos hogy azt jelenti, hogy szexelni akar.

2020. szept. 9. 20:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nem vagy egyedül, én sem nagyon venném észre, ha érdeklődne valaki irántam, igaz, nem is nagyon szoktak. Gyakorlatilag a nagyon kirívó eseteket kivéve (amikor már szó szerint rád mászik a csaj) eléggé nehéz eldönteni, hogy mi jel, és mi nem az. Legalábbis én így gondolom. Velem is előfordult már, hogy kezdeményeztem, aztán meg a csaj közölte, hogy hát ő nem is úgy gondolta. Sosem tudtam meg, hogy tényleg jeleket adott-e, csak mondjuk meggondolta magát, vagy én vettem jelnek azt, amit nem kellett volna. Nem egyszerű dolog ez, nehéz eldönteni, hogy érdemes-e kezdeményezned egy adott esetben, vagy nem.
2020. szept. 9. 20:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Két fajta férfi van a világon: Az egyik, aki annyira bamba, hogy ha egy nő kínjában már az orra előtt húzza le a bugyiját, akkor udvariasan visszahúzza rá.

A másik meg az, aki azt is jelnek veszi, ha azt mondja neki valaki, hogy "szia".

Itt most te vagy az első, a haverok meg a második kategória.😀

2020. szept. 9. 20:53
 6/11 A kérdező kommentje:

# 5

:D XD

Hát sajnos lehet.

Azt én nem veszem közeledésnek, hogy egész este beszélget velem a csaj.

2020. szept. 9. 20:57
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5: Azért szerintem kevés olyan nő akad, aki ennyire egyértelműen rámászna valakire. A többi jel meg olyan, hogy ha akarom, annak veszem, ha akarom, nem. És ha már túl sokszor futottál bele pofonokba, akkor nem feltétlenül bambaság vagy gyávaság, ha nem kezdeményezel, lehet egyszerű óvatosság is. Ha 10 esetben a szemezés és mosoly után odamentél, és kezdeményeztél, de leráztak, akkor hiába adhat őszintén és számára egyértelműnek tűnő módon jeleket egy nő, te már nem feltétlenül fogsz hinni neki.
2020. szept. 9. 21:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként a férfiak érdeklődését nem ismerem fel. Persze ha az ordenáré nyomulós akkor igen, de az meg kell a fenének.

Szerintem ez nem nemfüggő, vannak akik kvázi vakok az ilyesmire.

2020. szept. 9. 21:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a haverjaiddal, te tényleg vak vagy.

Engem meg azért bactatnak, mert nem megyek oda minden random lányhoz, mert minimum egy összenézést és egy azt követő mosolyt megvárok. Csak ilyet kapok havonta talán egyszer, ha minden rohadt nap kint lógok Budapest utcáin és nem tanulok, nem dolgozok, hanem csak ez köti le az egész életemet.

2020. szept. 10. 05:45
 10/11 anonim ***** válasza:

7: "A többi jel meg olyan, hogy ha akarom, annak veszem, ha akarom, nem."

A női jeleknek épp ez a lényege. Rád van bízva, hogy mit olvasol ki belőlük.

2020. szept. 10. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!