Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők közeledését férfiként nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők közeledését férfiként nem érzem?

Figyelt kérdés

Ezt baráti társaságban rendszeresen mondják nekem. Hogy "Már megint kihagytál egy numerát!", Mondom hol???

És akkor sorolják, hogy ez és ez a csaj így meg úgy nyomult, hát nem vetted észre? Mondom nem.

És fogják a fejüket és röhögnek, meg "Jaj ha nekik ilyen lehetőségeik lennének".

De mondom milyen lehetőségek!!!!?????

Olyan is volt, hogy házibuliban voltunk. Haverom odajön: "Te idióta! XY csaj csak miattad jött és egész este abban reménykedett hogy lesz valami."

Hát mondom én az XY lányt úgy éreztem hogy kifejezetten nem érdeklem.

Aztán egyszer egy svéd lánnyal beszélgettünk és mondta angolul, hogy valamikor ihatunk egy pohár italt.

Erre is mondták haverok, hogy "Te barom ez azt jelenti hogy szexelni akar."

2020. szept. 9. 19:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10: Na igen. Aztán meg ha nem kezdeményezel, töketlen vagy, ha kezdeményezel, akkor meg kanos állat, aki a legkisebb "jelre" is rámászik mindenkire. Vagyis elég nagy esélyed van arra, hogy jól beleszaladj egy pofonba, netán egy kiadós megalázásba. Kb. gondolatolvasónak kellene lenned ahhoz, hogy eldönthesd, mikor cselekszel jól. Ja és persze a férfiaktól elvárják a határozottságot, az egyenességet, te nem maszatolhatsz azzal, hogy semmitmondó jeleket adsz, aztán meg ha a másik kezdeményez, akkor meg azt mondd, hogy "én ezt nem is így gondoltam".
2020. szept. 10. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!