Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Luzer pasik akiknek nem megy a csajozás. Volt már hogy utasítottatok el nőnek a közeledését? Annyira elegetek lett már a kudarcból?
Nem, mert a "nok kozeledese" szamunkra sci-fi kategoria... Ha annak is hittuk barmi ilyesmit, friendzone/pofaraeses lett belole a vegen :)
35F incel
Sosem közeledett felém egy nő sem, így el sem tudtam volna utasítani.
30F
Volt rengeteg.
Általános suliba 8 lány vallott szerelmet, de a gond egyik sem felelt meg mert 4 roma volt, 1 kövér, 2 átlagos külsöre, 1 picit szép. Én pedig nagyon szépet akartam.
Volt amelyik zaklatott is hivott folyamatosan ilyenek követett 2 év tartott visszautasitani. Leveleket kaptam egyiktol,másik szemembe mondta harmadik kertesbe hivott vhova de mindre nemet mondtam.
Késöbb meg inkább anyák akarták hogy lánnyukkal összejöjjek de nekem azok már idösek voltak mind 25+, én fiatal lányt szeretnék. Volt egy fiatal is de az meg cukorbeteg örökletes ezert utasitottam el, facen akart beszélni, aztán kérte fözzek neki, vigyem el bulizni táncoljunk de elutasitottam. Aztán Jo par idös is akart de azokat föleg nem dijaztam , pl egyik munkatárs 30-as beszéltem vele mondtam tv antenna helyre tettem, erre ö hát ö is ért hozzà de mást még jobban feltud állitani...stb
#6-os
Gratulálok, nagyon kiforrott elképzelésed van arról, hogy kit szeretnél magad mellé társnak!
Sok sikert a hosszú és magányos életedhez...
Nem igazán, de én hajlamos vagyok nem észrevenni ezeket a jeleket. Például melóban megjavítottam egy dolgozó csaj gépét aki elkezdett beszélgetni velem de én gyorsan lerendeztem és mentem a dolgomra. Utána két csaj hívott valami hiba miatt amit kb 2 perc alatt megoldottam és otthagytam őket, hiába vigyorogtak mint a vadalma.
Nem tudom ez közeledés-e, de ilyenek vannak.
-17 évesen suliban azért mert kövér volt (én 55 ő 80 körül).
-Szomszédot, mert láncdohányos és foghiányos volt.
-Új szomszédot, mert a kisgyerekével nyomult és mindkettő olyan ragadós volt.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!