Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt/van hasonló helyzetben és emiatt nem megy a csajozás sem neki esetleg?
Szép kis történet, nem irigyellek. Drukkolok, hogy összejöjjön a munka, ha ideiglenes, akkor is.
A húgod minek tanul és neked mi a végzettséged? És vajon miért szerethetik jobban a húgodat?
Nagyon ismerős a sztori. Én is mindig másodrendű voltam a rokonságomon belül.
Annyit tehetsz, hogy minél ritkábban találkozol velük, vállalj közösségi munkát, ha vannak barátaid, lógjál velük, bármit csinálj, amivel kevesebbet érintkezel velük!
Ugyan nem ismerem az életedet, tehát azt sem tudom, milyen lehetőségeid vannak, de nekem ez lenne az alapelvem!
Első válaszoló! Például azért, mert lány! Sokszor már ez is bőven elég ahhoz, hogy "egyenlőbb legyen az egyenlők között!"
:D túl stresszes vagy, tanulj meg azért visszapofázni is mással is vannak így..Jajj és ,ha megver az apuci akkor mivan? én is kaptam olyat, hogy a fal adta a másikat aztán?
Túléltem. Nehogy már a tesód terrorizáljon meg a saját családod, tanulj meg kiállni magadért. Ha ez nem tetszik a szüleidnek akkor szoktasd őket hozzá, hogy nem vagy te cella rab basszál be vidd haza a nőket stb:S velem is volt ilyen amikor féltem apámtól, de belehet őket törni;) nevelés kérdése:D:D 20/f
"folyton stresszelek, félek emberektől, főleg idegen emberektől"
Ne tedd, semmi értelme és semmi okod rá. Könnyen lehet, hogy az általad nem ismert emberek jóval barátságosabbak lennének veled, mint a "kedves" családtagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!