Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog leesni az embereknek, hogy a Tinder és társaik csak egy álomvilág?
#11, 12
Főleg azért irreális, mert a Tinder feldobja nekem a Lakatos Dzsesszikákat, meg a palotanegyedi "értelmiségi" luxuslányokat is, csak hát -szerencsére- valószínűleg amúgy életemben nem találkoznék egyikkel sem, mert nem olyan körökben mozgok.
Legalábbis én egy alsó-középosztálybéli családból származom, ha valakit, a Lakatos Dzsesszikát előbb látom meg, ha átpillantok a kocsiból a lakótelep melletti buszmegbe, de ettől még más szinten vagyunk, mások az igényeink...
Órákon keresztül fejtegethetném, hogy szerintem miért olyan rohadt torz ez az egész rendszer.
A másik oldalnak, a nőknek se jobb szerintem! Nagyim hatvanasként próbált társat keresni, és még egy HATVANASNAK is tömegével küldtek huszonéves incel-szerűségek undorító szövegeket, dickpiceket, ilyesmit!
Szeméttelep ez a Tinder...életem legszarabb, legunalmasabb és leggázabb randijai onnan voltak.
Egy pluszt tudok csak mondani, akivel életemben a legjobbakat szexeltem, na ő Tinderről volt. De ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!