Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ha neten túl nagy távolságban lévő embereket fogok ki csak?
Szia!
Én is így voltam, mint Te, 185 km-re lakott a pasas.
Mondtam is neki a második beszélgetés után,hogy ááááá,nem, nem, túl messze laksz.
Kitartó volt, összejöttünk.
10 éve együtt vagyunk, azóta a férjem, gyermekünk is született.
Én költöztem.
#31: Végre egy pozitív példa! És ez egyébként akkor tud bosszantó lenni, mikor a nő iránt nem érdeklődnek a helyiek.
Mert normális férfi nem várja el, hogy engem válasszon vagy akár értékes időt pazaroljon rám, ha érdeklődik iránta 3 szomszédja és 10 kilométeres körön belül még 50 másik férfi.
De mikor panaszkodik, hogy nincs SENKI és esélyt sem ad... Mindezt úgy, hogy sokszor fogalma sincs róla, hogy milyen minőségben élek 185 km-rel arrébb és odaköt-e egyáltalán valami.
Vagy a helyiek közül nem tud választani egyik sem,sem a férfi,sem a nő.
Igazából ehhez beállítottság is kell, hogy mennyire röghöz kötött valaki, vagy sem.
Avagy anyuci 200 méteres körzetéből eljön-e.
33.
Ezer másik oka lehet annak, hogy miért van röghöz kötve. Nem kell rögtön ezt sugalmazni, hogy csak ez lehet az ok. Anyagi problémák, az ingatlanának eladhatatlansága meg egy csomó egyéb dolog is lehet a háttérben.
Igaza van az előttem hozzászólónak, ezért (is)kell a másikat megismerni.
A röghöz kötöttség többek között ezt is jelenti ebben az esetben.
Az anyagi probléma is ismerkedésnél nagy problémát jelent nálam, senki hitelét nem fogom fizetgetni, főleg ha valami hülyeségből vette föl, vagy hülyeségre költötte el. Így,olyannal soha nem is foglalkoztam, és nem vettem a nyakamba, akinek több millió,vagy tízmillió adóssága volt.
Természetesen nem 1-2 millió adósságról beszélek.
#36: Na ez is egy tipikus női megnyilvánulás volt. Ha megfigyeled a társadalmat, akkor azt fogod látni, hogy ha a férfi el van adósodva (és nem a tipikus élősködő életművész tróger adonisz, akiért ennek ellenére is bomlanak a nők és az egyik telefont hoz ki neki a nevére a másik személyi kölcsönt, a harmadik kezesnek megy el), akkor NEM IS KÉRI, hogy fizesse bárki is az adósságát, főleg nem a barátnője. Éppen elég baj az neki, hogy így alakult az élete, bármilyen okból.
Mégis a nők már előre leírják látatlanban, ismeretlenül...
Ehhez képest ha nő vagy és el vagy adósodva az tök természetes, ha pedig egy férfi emiatt csak véletlenül is fenntartással kezel - nem ÉLBŐL ELUTASÍT, csak ÓVATOS veled (volt már olyan barátnőm, ahol a nyakunkra jött az ex, hogy szilánkosra fogja törni a Zsuzsi arcát, ha nem aktiváltatja vissza a telefont - aminek a részletét nem fizette a féreg és pont én mondtam neki, hogy nehogymár az exe helyett ő fizesse, amikor TŐLEM akart pénzt kérni erre - majd utána pár nap után lenyugodott és a gyalázkodó, fenyegető üzenetek után átment szuperkedvesbe és mi lett a vége? Zsuzsika a hátam mögött kihozott neki 0 Ft-ért egy újabb telefont, amire már eskübecsszó megígérte, hogy biztosan fizeti a részleteket... De már akkor húzta a száját, hogy nem egy prémium csúcsszuper márkás telefon, csak amivel elmondása szerint "dolgozni" tud, mert alja segédmunkásnak köztudottan alapfeltétel az okostelefon, nem felel meg végszükségből egy 2000 Ft-os nyomógombos...
Aztán, miután szakítottam a Zsuzsival (nem emiatt, hanem emiatt lett rengeteg veszekedésünk, amiből ő azt hozta ki, hogy én is olyan vagyok mint az exe, korlátozni akarom őt, hogy mit csinálhat meg mit nem, mikor erről szó nem volt) még jött újra pattogni az exe, hogy fel fog jelenteni a múltkoriért.
Merthogy az is kiderült, hogy én is olyan agresszív állat vagyok, vagy még agresszívebb, mint a nőverő exe, aki még a lány anyját is megfojtogatta egyszer-kétszer hálából, amiért náluk lakott, de én amiatt voltam agresszív, mert mikor ez a féreg odajött az ÉN OTTHONOM elé pattogni és olyan nyálas dumákkal inzultált ismeretlenül, hogy "Küldd be a pincsikutyádat, veled akarok beszélni, tesa mennyél be, HÚZZÁL BE AMÍG SZÉPEN BESZÉLEK!" akkor igen, muszáj volt elővennem a KravMaga tudásomat és lecsapnom őt. Ja és akkor még tök hálás volt érte a Zsuzsi, csak szakítás után lettem agresszív állat, amiért szegény exét bántottam és "igen, nem beszélt veled szépen, de akkor sem kellett volna így reagálnod", nyilván meg kellett volna várnom, hogy ő üt először, amikor a rothadó fogaival már mászik bele 15 centiről a pofámba...
Na mindegy, sokat írtam, csak példát akartam felhozni a saját életemből, hogy mennyire felszínesen ítélkeznek a nők, miközben fordítva férfiként is bele lehet csöppenni durva élethelyzetekbe...
De én mégsem mondom ennek ellenére sem azt, hogy innentől nálam instant kuka az adóssággal rendelkező nő, de a jelekre jobban figyelek.
37-es.
Na ilyen "bonyolult" nővel/pasival sem kezdenék.
Amint említettem, hogy nem 1-2 M-s adósság,mittudomén vesz egy kocsit stb, hanem az anyjáéknak vesz föl, azok szépen elbarmolják....például.
Vagy SEMMIT sem tud felmutatni, még egy színes TV-t sem,miközben a hiteltölesztése az egekben.
És igen,ez, meg tudja keseríteni a közös életet.
Hitegetni,becsapni lehet az embernek saját magát, csak nem érdemes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!