Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek nulláról 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek nulláról 30 felett?

Figyelt kérdés
Sose volt bátorságom oda menni bárkihez. Baratok által már nem tudok ismerkedni, szóval nem igazán maradt a netes ismerkedésnél más semmi.?
2020. okt. 16. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Sehol, és ne kérdezd meg naponta 5X, mert unalmas, és szánalmas!
2020. okt. 16. 20:52
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Ez a baj, hogy nincs bátorságod. Először is ezen változtass, mert így édes mindegy hol vagy, hol próbálkozol. :) 23f.
2020. okt. 16. 21:38
 3/13 anonim ***** válasza:
35%
Felesleges. Nem sokkal vagyok nálad idősebb, 35 vagyok és nekem is nulla és esélytelen, levegőnek néznek a nők. Már szinte egy egy visszautasítás után a csontjukat törném össze mrgemben, ha lehetne. Pedig nem vagyok agesszív, és soha egy ujjal sem nyúlnék soha senkihez rossz szándékból, csak fájdalmas, hogy egyedül kell megdöglenie egy átlagos, értelmes, dolgozó (nem közmunkás) férfinak, csak mert nem esete a nőknek (igen, az átlagos az nem ronda, de a nem az esete azt jelenti, hogy nem jön be nekik és ehhez elegendő manapság átlagosnak lenni).
2020. okt. 16. 21:44
 4/13 A kérdező kommentje:
#1 Gondolj amit akarsz, először írok ide ki kérdést, hasonló válaszok nem érdekelnek. Normális válaszokat várok!
2020. okt. 16. 21:50
 5/13 anonim ***** válasza:
60%
Az internet jó megoldás, én tinderen ismertem meg a párom, 30 felett vagyunk mindketten. Én nőként azt tapasztalom hogy máshogy már elég nehéz. Max ha van egy kolléga vagy ilyesmi, de már nem jár el úgy az ember szinte sehova. A netes társkeresés meg elég idegörlő tud lenni, de ne add fel.
2020. okt. 16. 22:12
 6/13 anonim ***** válasza:
2%
Normális kérdéseket várunk! Értelmes, ÉLETKÉPES, felnőtt emberektől!
2020. okt. 16. 22:21
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem jár el az ember 30 felett? Dehogynem, pont h akkor a legaktívabb ha szétnézek ismerősi szingli 30 as körömben.
2020. okt. 16. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
gondolkodhatsz rajta: mik érdekelnek és érdeklődésednek megfelelő Facebook csportokba beléphetsz, a közös érdeklődés már jó alap lehet beszélgetéshez, meg akár élőben is lehet találkozni.
2020. okt. 17. 05:28
 9/13 anonim ***** válasza:
4%
Ha férfi vagy akkor már el is felejtheted hogy bármi sikered lehet a jövőben.
2020. okt. 17. 06:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezt a nem jár el dolgot nem igazán értem. Nem tudom melyik részén élsz az országnak, de Budapesten a belvárosban a különböző vendéglátó helyeken, klubokban, kávézókban, zenés helyeken nagyjából 35 körül van az átlagéletkor. Pont hogy ilyenkor már van egzisztencia, van pénze az embereknek szabadon mozdulni.
2020. okt. 17. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!