Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben egyikkel se ismerkedjek?
Tinderen chatelek két sráccal, mindketten nagyon szimpatikusak és már szóba került a találkozó is. A lényeg, hogy tegnap este mindketten azt mondták, hogy a haverjaikkal tartanak egy kis házibulit. Na most, mindkettő küldött pár képet, ahol a lakás teljesen megegyezett, szóval teljesen biztos, hogy ugyanabban a buliban voltak és mivel nem nagy buli volt, így valószínűleg haverok is. Így viszont már nagyon erőltetettnek érzem, hogy bármelyikkel is találkozzak. Mondjam meg nekik, hogy emiatt nem lenne becsületes? Vagy mit gondoltok erről?
23l
A fiúk hány évesek?
Igen, benne van a pakliban, hogy tudják, hogy mindketten veled ismerkednek.
Viszont, azok alapján, amilyen férfiakat ismerek, rohadtul nem tárgyalják ki, ki-kivel ismerkedik, talalkozgat, stb, max, ha már komolyan gondolják.
Jöhetnek a srácok, akik ezt megcáfolják, de én magam körül csak ellenpéldát tudnék mondani, akik kerekperec mind megmondták, hogy nem beszélgetnek sem ilyesmiről egymással, sem az érzéseikről, sem arról, ha volt egy jó numerájuk.
Állítólag, csak mi nők vagyunk ilyenek, hogy minden apró részletet megosztunk egymással.
Szerintem nem küldtek volna képet mindketten, ha tudták volna, mizu.
Vagy, a kép után valamelyik tuti elkezdett volna célozgatni...
Amúgy szerintem ne szakítsd meg a kapcsolatot velük. Nem tehetsz róla, hogy így hozta a sors.
Az meg, hogy egy buliban voltak, nem jelenti azt, hogy tuti jó barátok is.
Ha nem beszélsz velük többet, sosem derül ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!