Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek 38 évesen?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs merre kéne, hiszen nem vagyok már tini, igazán nincs társasági életem se, normalis, hosszútávú kapcsolatot szeretnék, neten van csak lehetőségem ismerkedni, ez miatt de nem a legjobb, ki merre ismerkedik hasonló korosztaly?2020. szept. 15. 11:09
4/29 A kérdező kommentje:
Munkába járok, és ennyi, nagyon máshova nem igazán.
2020. szept. 15. 11:24
5/29 anonim válasza:
Ismerkedni azt bárhol lehet, annak, aki akar.
6/29 A kérdező kommentje:
Bárhol? Mit jelent? Kint az utcán simán? Vagy mire gondolsz?
2020. szept. 15. 11:26
7/29 anonim válasza:
Utcán is lehet. Csak ahhoz kell egy jó megjelenés, magabiztosság, és jó duma.
8/29 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a legrosszabb ismerkedési módszer az összes közül az utcán leszolitani valakit csak úgy?
2020. szept. 15. 11:58
10/29 anonim válasza:
Nem leszólítani kell, hanem megszólítani. Kb. ugyanaz, mint amikor a buszmegállóban szóba elegyedsz valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!