Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek 37 évesen?

Figyelt kérdés
Csak neten próbálkozok de nem igazán van választék ott. Fogalmam sincs hol kéne, annyiból áll az életem hogy munka utána hazamegyek, ötletek?
2020. máj. 12. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Közösségekben. Tánc, jóga, túra, énekkar, bibliakör, harcművészet...
2020. máj. 12. 09:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahol lakom, élek semmi ilyen nincs..
2020. máj. 12. 09:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi a munkád? Munkahelyen van lehetőséged? De amúgy szerintem inkább általad kedvelt szabadidős hobbi kapcsán kéne ismerkedned.
2020. máj. 12. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom, vidéki vagy, és kisvárosban/falun élsz. Ott sajnos hatványozottan jelentkeznek ezek a problémák, mert egyrészt nincsenek normális programok és szórakozóhelyek, másrészt nincsenek közösségek, harmadrészt meg nincs kiből válogatni, mert vagy az öregek maradnak meg, vagy az alacsonyabb képzettségűek. A neten is csak akkor találnál valakit, ha a korodbeliekből többen élnének ott, és ha regisztrálnának is, máskülönben marad az, hogy ha van nagyváros a közeledben, akkor ott próbálsz ismerkedni.
2020. máj. 12. 10:45
 5/9 anonim válasza:

Van rengeteg facebook csoport, a hobbidnak megfelelőbe jelentkezz. Beszélgess, ha vannak személyes összejövetelek, elmehetsz, új barátokat is szerezhetsz akár, és talán megismersz valakit :).

Egyébkét én 29 évesen sem nagyon tudtam, hol ismerkedjek, maradt az internet.... Próbálj több oldalt is ki, olyat is, ami kevésbé ismert. Én annó pl. a szívküldi.hu társkeresőn voltam felregisztrálva. Egy hete sem voltam fent, amikor rám írt a mostani férjem :). Azóta már született egy kislányunk is <3.

2020. máj. 12. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:

"meg az alacsonyabb képzettségűek..." Miért ingázva nem tud bejárni dolgozni? Tőlem 40km-re van a város. Vonattal, autóval, busszal simán elérhető.

Gondolom a 4-es még soha nem élt "vidéken". Mert aki iskolázott, az csak panelproli lehet?

2020. máj. 12. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
#6: De okos vagy. :) Vidéken élek, tőlünk a legközelebbi nagyváros 70-80 km. És igen, azt tapasztaltam, hogy pl. a diplomások nagy része elmenekült innen, ahol kevés a számukra kedvező munkahely. Ahol csak kisvárosok meg falvak vannak, onnan a fiatalok menekülnek, főleg ha magasabb végzettségük van, mert még érettségivel sem feltétlenül jutnak jól fizető munkahelyhez. Ahol közel van a nagyváros, ott másabb, de ahol mondjuk napi 4 órád menne el csak a munkahelyre/munkahelyről való utazgatással, és kb. semmilyen szórakozási lehetőséged sincs, na onnan menekülnek. Plusz pl. akik egyetemet végeztek, azok rendszerint a tanulmányaik során már a nagyvárosban kiépítették a saját életüket, és ott is ragadtak, főleg ha az otthonuk tényleg az Isten háta mögött van.
2020. máj. 12. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Én biztos nem élnék panelban, meg hallgassam, hogy idegen emberek, hogy böfögnek, finganak, veszekednek. Inkább ingázom! :)
2020. máj. 12. 14:10
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
37 évesen ez a kérdés kissé már gyerekes. 17 évesen is az lenne, de így már nem sok jóval kecsegtet az élet. 20 éve felnőtt vagy, ha eddig nem ment, szerinted ezután fog?
2020. máj. 12. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!