Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek nulláról 30 felett?
Nos én sem vagyok valami nagy csajozógép... Viszont ismerkedni elméletileg AKÁRHOL lehet ahol nő van.
Teszem azt elmész egy plázába. Tele van emberekkel. Vagy egy egyetemi épületbe de még utcán is vírushelyzet idejében.
Ott vannak csajok is. Odamész valakihez és megmondod neki hogy tetszik neked. Viszont leginkább csak olyanhoz menj eleve akinél van egy minimális szemkontaktus vagy hasonló az némiképp növeli az esélyeket.
Természetesen az elején tuti nem fog menni és elhajtanak. De a lényeg hogy már kapásból éreztetni kell a másikkal a szándékaidat. Az az hogy nem csak barátkozni akarsz hanem többet.
Neten csomó ilyen videót lehet látni. "Cold approach" néven. Ha magyar videókat akarsz akkor meg keress rá youtube-on "Ozsvárt Gergő"-re.
Űgy tűnük hogy így is lehet csajozni csak elég magabiztosságot kell hozzá összekaparnod meg bírni az esetleges visszautasítást.
A létező legkiválóbb és leginkább 10/10-es full top csajok viszont általában csak "warm approach" technikálval lehet összeszedni. Ergo először egy baráti körödnek kell lenni ahol vannak fiúk és lányok is. És ott lehet szert tenni ilyen nőkre. De ez már messze másik dimenzió.
Ez mind pusztán álltalánosítás meg természetesen vannak kivételek. És full tökéletes csaj is szóba állhat veled ha olyan a kisugárzásod és egy átalg alatti csaj is elhajthat.
Tinderen rengeteg nővel beszéltem már. Kb 80%-a szinte elsőként hiányolja a pasik közeledését élőben. Nem szeretnek regiszrálni oda vagyis többsége biztos hogy nem.
De érdemes mindenhol próbálkozni amelyik jobban tetszik. A csajok is csak emberek és nem ördögi lények ott is vannak jók meg rosszak mint ahogy pasikban is.
Viszont mások véleményét is szívesen olvasnám erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!