Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek, ha neten túl nagy távolságban lévő embereket fogok ki csak?
10.
De ők legalább nem dobnak be ennyire arrogánsan egy ilyen destruktív hozzászólást, mint amilyenre a tied sikerült.
Kedves #13, azt hittem én vagyok az arrogánsnak nevezett 10-es hsz, de rájöttem, hogy az enyém a #9 volt.
Bár lehet, hogy az is arrogáns valaki számára (ìrtam,hogy inkább a halál meg a pókok, ugye...), de legalább már megtudhattuk, hogy aki nem a fővárosban lakik, az mind életképtelen. Már megérte benézni:)
14.
Ráadásul a létező legarrogánsabb, legbunkóbb stílusban adta elő a tízes válaszoló. Írhatta volna azt is, hogy "MU-HA-HA MENŐ VAGYOK TI MEG NEEEEM" - nagyjából ugyanolyan lett volna. Semmilyen építő vagy hasznossági szándéka nem volt a válaszának, csak itt trollkodni egyet.
Illetve nem nagyon élt még "távol mindentől", hogy értse, hogy milyen is az. Esetleg pökhendin még belökheti, hogy "akkó kőtőzé e', lúzer" - de ilyet is csak az mond akinek még sosem kellett, mert akkor rájönne, hogy ez nem így megy. Esetleg az Egyesült Államokban igen.
Nagyjából ez jött le, igen. Remélem, nem oda született, hanem költözött: így legalább alapja lenne annak, hogy megmondta a tutit. Szerintem középsős korára a többség meghaladja ezt a szintet, és mindennel együtt hidegen is hagy a trollkodás.
Még csak nem is élek mindentől távol: megyeszékhely. Mégis Mordor - külső így érzésre, ismerkedési esélyek szempontjából legalábbis biztosan.
Volt egy reklám is ha emlékeztek rá, nem olyan rég ment még a tv-ben, "képzeld mama mióta felköltöztem a nagyvárosba egy csomó randim volt"
Én pl. 25 km-re lakok Pesttől egy közepes városban, ennek ellenére bármelyik társkeresőn is állítottam be a szűrőt, 25 km-en belül kb 4-5 nőt ha kidobott és néztem 20-40 év között.
Ha több mint 20 km- akkor több 100-at de mind pesti.
szerintem a Tinderen lévő nők 70-80 %-a Pesten lakik, a maradék szétszórva az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!