Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az utóbbi időben eléggé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi időben eléggé kigömbölyödtem ,hol ismerkedjek így? Rég voltam már szingli

Figyelt kérdés
Tudom a megjegyzést foggyal le stb. Cukros vagyok emiatt nehéz, de Dietazok.
2020. okt. 27. 09:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
menjél át itt GYIK-en az ismerkedés témába, ott kiírsz egy "Fogyjunk együtt" kérdést, majd válogatsz a jelentkezők közül
2020. okt. 27. 10:04
 2/22 A kérdező kommentje:
Nem fogyashoz keresek partnert hanem párkapcsolatot. Fogyashoz nem kell orvos által irt étrend van.
2020. okt. 27. 10:05
 3/22 anonim ***** válasza:
56%
Attol a dietatol nem nagyon fogsz fogyni sajnos. Az csak a cukrod karbantartasara van.
2020. okt. 27. 10:11
 4/22 A kérdező kommentje:
Te valamit félreertettél 😊
2020. okt. 27. 10:13
 5/22 A kérdező kommentje:
Aki a kérdésre tud választ,tanácsot az írjon kérem köszönöm.
2020. okt. 27. 10:15
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem várj egy kicsit. Mindenféle rossz indulat nélkül mondom, hogy ha fogysz egy kicsit, akkor jobban válogathatsz. Mondjuk, azt nem tudom, hogy most milyen vagy, könnyen meglehet, hogy egy nagyon szép lány vagy, és a hízást is túlreagálod. Attól is függ. A hol ismerkedjek pedig attól, hogy hol laksz, milyen szórakozóhelyek vannak a környéken. Engem az egyik barátom mutatott be a páromnak. Ismerősök által is lehet ismerkedni, meg a neten is.
2020. okt. 27. 10:17
 7/22 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék magányosan élni egy évig csak hogy lefogyjak addig. Az orvos által adott dietat betartom akkoris ha nincs pasim, de rossz egyedül.

A környezetemben majdnem mindenki foglalt.

2020. okt. 27. 10:19
 8/22 anonim ***** válasza:
25%

Ez alapján fogyj:

[link]

(A vakok kedvéért: Nem kell megvenni, ott van egyből kis görgetés után alatta feltöltve a könyv a netre. Megvenni csak akkor lehet, ha szeretnéd papír formában, vagy támogatni akarod az írót.)

2020. okt. 27. 10:23
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
EGY évet nem bírsz ki, ha csak ennyin múlik? Mit szóljak én a hat és fél évvel? 😏
2020. okt. 27. 10:32
 10/22 A kérdező kommentje:

8 Köszönöm szépen de én inkább az orvosomra hallgatok szerencsére jo orvost fogtam ki aki segít is Bar nincs ingyen.

9 Nem szeretem a magányt és nem szeretnék fiatalon egyedül maradni A 6 és fel évet én biztosan nem bírnám ki.

2020. okt. 27. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!