Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időben eléggé kigömbölyödtem ,hol ismerkedjek így? Rég voltam már szingli
De mindentől függetlenül is lehetséges,hogy nem találsz egy évig senkit akivel tényleg jól érzed magad.
Inkább összejössz valaki olyannal akivel rossz minthogy egyedül legyél?
De,hogy a kérdésre is válaszoljak barátok által,tinder ahol tudsz ismerkedni.Az meg biztos,hogy kigömbölyödve is tudsz találni valakit akinek tetszel.:)
Szóval fiatal vagy, kapcsolatfüggő, és vagy az életmódod, vagy a genetikai hajlamod, vagy mindkettő miatt kialakult egy betegséged, amivel foglalkoznod kell. Ne ismerkedj most, ha rám hallgatsz. A magány nem múlik el pusztán párkapcsolattól. A megfelelő társ sokat segít, igen, de nem old meg semmit. Plusz ahhoz, hogy a megfelelő társat megtaláld, ahhoz nem árt önálló személyként is létezned.
Például, ha a figyás a cél, beszélj orvosoddal, hogy ismer-e megfelelően képzett személyi edzőt. Ugyanis egy valamire való edzőt kiképeznek a különböző betegségekkel való edzésre is. Tudom, mert ismerőseim között van ilyen, és amikor elkezdtem ezzel komolyabban foglalkozni, kaptam tőlük tananyagot. Az epillepsziától kezdve, a szívbetegségen át az egyes és kettes típusú diabéteszig minden benne van. Mikor kell cukrot méretni a beteggel, mi az a szint, aminél meg kell tagadni az edzést, mikor kell leültetni, enni adni, mentőt hívni. Meg nem utolsó sorban, hogy milyen edzést végezhet, nyilván.
Szóval keress edzéshez is megfelelő szakembert, ha már szerencsésen találtál orvost, aki a diétádban segít.
Ezen felül edzés közben emberek között leszel, ismerkedhetsz is. Természetesen más jellegű hobbik, munka közben is találhatsz megfelelő társaságot. Egyből nem leszel olyan magányos, így nem lesz az a felesleges, és félrevezető belső kényszer, higy megalkudj párkapcsolatban egy olyan társ mellett, aki nem való hozzád.
A fizikai és mentális egészséged legyen az első, utána jöhet egy társ.
Már ezen kívül plusz szakemberre költeni nem tudok, köszönöm megfelel így is. Százezrek elmehetnenek arra ,hogy csinos legyen valaki.
Ugyanott nemtudok, az előző párom akivel 5 évet voltam az akkori munkahelyen ismertem meg,aztán én elkerültem máshova dolgozni és utána jöttünk össze.
Ez 15 kg-t jelent pluszban konkrétan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!