Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi időben eléggé kigömbölyödtem ,hol ismerkedjek így? Rég voltam már szingli
Figyelt kérdés
Tudom a megjegyzést foggyal le stb. Cukros vagyok emiatt nehéz, de Dietazok.2020. okt. 27. 09:56
21/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes 15 kg plusz. Főleg hogy foglalkozol is vele, nem is vagy igénytelen gondolom. Kórosan elhízott emberek is vannak párkapcsolatban, nem mindig ezen múlik. Ennyi plusz kilóval még lehetsz esztétikus is, ha megfelelően öltözködsz mondjuk. Emiatt ne sanyargasd magad, simán lesz olyan, akinek tetszel :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!