Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok férfi és nő nem értelmezi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi és nő nem értelmezi félre illetve kettős mércével az "átlagos külső" jelzőt?

Figyelt kérdés

A partner vagy pár találást ezzel nem rontják el sokan?

Saját magát vagy tágabban átlagosnak minősíti akkor is ha csúnya, túlsúlyos, stb...

A másik ember esetén pedig az átlagos jelzőt rámondja a jó külsejű csak nem tökéletes személyre is.

És nem érti ha ő átlagos a másik átlagos számára miért kevés ő.

Van aki pedig kiterjeszti.

A saját nemét erősen túlértékeli a másik nemnél meg átlagos az is aki szép lány vagy jó pasi.

Direkt írom így, mert szerintem férfiak és nők is csinálják ezt.

Oké, tetszhet neki is a szép meg mindenkinek de ilyen hazugságokat ne már. Vagy mi ez?

2020. nov. 15. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
normális ember nem pontoz?valamilyen értékek alapján akkor is ismerkedekik valaki.a pontozás is egy a sok közül.de lehet mondani átlagost is 6 helyett.de hülyeség hogy normális ember nem pontozhatna.az még pontosabb mint ha azt mondod átlag feletti.főleg ha tizedes jegyek is vannak
2020. nov. 17. 11:41
 12/19 A kérdező kommentje:

A 2. meg a 7. válaszoló mindketten jó példák.

Nem láttam képeket róluk, nem tudok eldönteni semmit.

De ha lennének is képek szinte biztos, hogy egymással ezt csinálnák.

Ő átlagos a másik átlag alatti. Vagy ő átlag feletti a másik pedig csak átlagos.

Fordítva meg ugyanez pepitában.

Túlértékel, alulértékel.

De mindenki saját magát illetve a saját nemét és fordítva.

2020. nov. 17. 11:45
 13/19 anonim ***** válasza:

Ez a pontozós dolog csak nekem hanzik nagyon szörnyen? Oké, hogy a társkereső oldalakon (meg sokszor a való életben is) nagyrészt a külső alapján alkotnak ítéletet az emberek, de azért valahol nem az a cél, hogy ne csak ez legyen az irány?

Szerintem sok embernél a külső nem at átlagos-átlag alatti/feletti tengelyen mozog csak, hanem ennél kicsit összetettebb dolog, szóval nem (csak) az alapján válogatnak, hogy a másikat magukhoz képest milyen kategóriába esőnek ítélik meg.

2020. nov. 17. 12:36
 14/19 anonim ***** válasza:
nyilván 13 as .van több kategória.nem irom le az összeset de egyszerübb a pontérték.ettől nem leszel abnormális ha emberként viselkedsz vele.
2020. nov. 17. 15:08
 15/19 anonim ***** válasza:
nyilván nem csak külső alapján válogatnak.hanem összehang szimpátia stb is létezik.sose mondtam ezt.mindenki tudta hogy a pontozás a külsőre vonatkozott csak nem az emberre mint egész.nem az volt hogy te egy 5 ös férfi vagy.a pontos megfogalamzás 5 ös külsejü férfi.nem kéne kiforgatni mindent
2020. nov. 17. 15:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Rendben, de nekem azért van mégis fenntartásom ezzel a pontozással mert nagyon leegyszerűsít egy komplex dolgot, aminek sok mindentől kellene függnie, és úgy állítja be mintha nem így lenne.
2020. nov. 17. 20:32
 17/19 anonim ***** válasza:

Mekkora baromság állandóan egydimenziós skálákba erőltetni minden embert!

Nincs átlagos. A szépség nem mérhető számszerűen. Nem a testsúlytól függ, nem is a hajszíntől, nem is az izomzattól. Ahogy korábban valaki írta is, az insta-picsák valakinek (pl. nekem is) átlagosak, totál nem kéne egyik sem, egyformák, jellegtelenek, a semmilyenséghez akarnak görcsösen idomulni. Másnak ők a csúcs-nők. Én elolvadok a karakteres, okos arcú csajokért, akiknek határozott profiljuk és erős szemöldökük van, és akiknek értelmet is látok a szemében, sok férfi meg menekül az ilyentől.

Ennek megfelelően semelyik társkereső nem kényszeríti rá a usereket, hogy önmagukat pontozzák kinézetre. Akkor meg nem mindegy, ki minek számít? Ha tetszik egy nő, nem méregetem magamat hozzá, csak annyi kell, hogy vonzó legyen számomra. Ő meg majd eldönti, én vonzó vagyok-e az ő számára. Sosem limitáltam magam. Néha számomra rettenetes nők fejezték ki, mennyire nem tetszem nekik, máskor meg olyanok, akikért a klasszikus alfák tepertek hiába, szerelmesek voltak belém, és nem merték sokáig a tudtomra hozni.

Sokan a saját láthatatlan kalitkáik rabságában élnek. Kitalálják, ők ötből hányasak, kitalálják, a másik hányas, és ezalapján mernek vagy nem mernek kezdeményezni. Ez önbizalomhiányos és buta viselkedés.

2020. nov. 18. 01:51
 18/19 anonim ***** válasza:
17: Az átlag nem azt jelenti, hogy te mitől olvadozol, hanem azt, hogy jellegzetes. Tehát a mindennapokban gyakran találkozhatsz hasonlókkal. Átlagtól eltérő pedig egy "nem mindennapi" külső, megjelenés, stílus, bármi.
2020. nov. 18. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem egyszerüsiti le mivel pont csak arra van amire.ráadásul sokkal jobban belőhető mint betükkel.te miről beszélsz?az hogy valaki tudja mit képvisel attól önbizalom hiányos és buta lesz ?te barom.csak számban adja meg a külsőt.amugy se igy müködik hogy csak számokban gondolkodik valaki.sokszor találkozónál és érzi hogy neki ez a nő tul jó.nekem nem volt ilyen.egyszer volt ilyen fura érzés hogy végre már szép nővel is találkozom észhez tértek talán.van átlagos és mérhető számszerüen.iszonyat kövér nő nem lehet szép

" Akkor meg nem mindegy, ki minek számít? " nem mivel az ember jó ha tisztában van a jelenlegi lehetőségeivel.és ha nem pontozzák abból hogy jön hogy akkor minek?attól hogy társkeresőn nincs ilyen attól még létező és valid jelenség.amugy megnéznék egy pontozós rendszert csak tesztből legalább.hátha jobban müködne és az alapján ajánlana párt.senki nem limitálta magát.jelenleg ezt képviselem nem jelenti hogy később nem fejlődhet.csak elismeri a mostani helyzetet.ez a nem limitálom meg a többi dumád olyan hogy igazából de bárkit megkaphatnál hiszen nem limitálod magad ja véletlenül se számitson mellé hogy közben mit adsz cserébe.én nem a számok alapján nem merek kezdeményezni.amugy neten bárkinél merek.de olyan is van hogy már taszitó a nő nézése meg viselkedése oda biztos nem megyek.ha tudom hogy a nő nagyon más értékrendet képvisel és mást keres akkor hiába tetszik nem fogok odamenni mert tudom hogy nem én kellek.szimpla megfigyelés és józan ész tudod.nem pontozás.

2020. nov. 18. 14:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!