Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindig is irritált az ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig is irritált az ha egy férfi fiatalabb nálam, mert dominánsabbnak éreztem magam, akkor a húszas éveim végére miért kezdtek el vonzani? Hogy tudnám leszoktatni magam erről?

Figyelt kérdés

Azért kérek segítséget mert most már ott tartok hogy egy nálam 7!! évvel fiatalabb fiúba érzem úgy hogy kezdek beleszeretni...

hogy öljem ezt ki magamból?

Egész életemben visszautasítottam még olyat is aki csak pár hónappal volt fiatalabb nálam, mert irritált.

Valószínű ez a kényszerességemből is fakad meg abból hogy gyerekként nagyon meg lett mondva hogy milyen egy normális kapcsolat és belém is lett nevelve hogy a férfi a magasabb, erősebb, idősebb...

Viszont én 29 évesen most a 40 éveseket még nagyon idősnek érzem magamhoz, viszont a nálam fiatalabbak meg sajnos elkezdtek vonzani.(engem még a mai napig 19-20-nak néznek és próbálkoznak is, ez is a gond)

Az volt a végső csapás, hogy elkezdett próbálkozni egy 22 éves, aki idősebbeknek néz ki és úgy érzem szerelmes tudnék belé lenni... miközben egész életemben az volt a fő szabályom hogy legalább pár hónappal legyen idősebb a férfi.

Hogy szoktassam le magamat erről? Régen meg tudtam állni hogy ne jöjjenek be a nálam fiatalabbak.

tegnap 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
42%
Na ez tuti kamu,az elobbi "30as nők tinifiukat keresnek mert én azt mondtam!" Kérdés után 😃 komolyan szenteste napján nincs jobb dolgod??
tegnap 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát próbáld ki milyen! Nincs előírva semmi sem. Sajnos a neveltetésed miatt lett ilyen fura kép benned, hogy a férfi ne legyen fiatalabb. Pedig erre rengeteg példát láthatunk magunk előtt, akiknek működik.
tegnap 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én fel nem bírom fogni egyesek mit képesek ennyit rugózni valakinek az életkorán. Nem ez határoz meg egy embert.

Nekem barátnőm 2,5 évvel idősebb nálam, sosem érdekelt.

tegnap 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyobbak közé járjál ne tinidiszkokba.
tegnap 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!