Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az erős domináns nők miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erős domináns nők miért várják el hogy a férfi erősebb dominánsabb legyen náluk, ezzel irreális elvárásuk lesz a társkeresésben?

Figyelt kérdés

Főleg interneten látok ilyen nőket ahol ugye leginkább azok vannak akiknek nehéz a társkeresés.

Erős domináns nő, pl. bíró nő, rendőr, üzletasszony, de ő erősebb férfit akar náluk... szerintem ilyen erős férfiből nagyon kevés van és az a maradék már mind szerintem eltelt... így eléggé irreálisnak számít szerintem ez az igény...

2023. szept. 5. 09:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
75%
Én sem szeretném ha nálam nem lenne dominánsabb a párom és gyengébb is lenne baromira gáznak érezném magam ettől ha a párom mégis olyan lenne
2023. szept. 5. 09:40
 2/25 anonim ***** válasza:
87%

Mint erős domináns nő válaszolok:

Igen, baromi nehéz, szinte lehetetlen. Viszont miértne vágyhatnánk arra hogy legalább a privát életbe ne mi irányítsunk? Hogy egy kicsit hátradőlhessünk és átadhassuk a gyeplőt? Ezzel mi a baj?

Kb 4 hónapja vagyok szingli és igen, még mindig nem találtam magamnál dominánsabbat. A remény hal meg utoljára…

2023. szept. 5. 09:41
 3/25 anonim ***** válasza:
26%
Lehet durvulni.
2023. szept. 5. 09:46
 4/25 anonim ***** válasza:
64%
Csak domináns férfi jöhet számításba! Tutymuttyok kizárva!
2023. szept. 5. 09:57
 5/25 anonim ***** válasza:
79%
Attól, hogy valakinek van egy felelősségteljes, normális állása, még nem biztos, hogy otthon is dominálni akar. Pont elég a munkahelyen helyt állni a férfiak között. Ezért szeretne egy férfias férfit. Ez nem dominancia kérdése, hanem felnőttségé, szerintem.
2023. szept. 5. 09:57
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Én az egyensúlyt szeretem, nem kell, hogy kifejezetten dominansabb legyen, de tutyi-mutyi semmiképpen.
2023. szept. 5. 10:07
 7/25 anonim ***** válasza:
5%
Egyedül maradtok mind sok idiota dominans pitsa
2023. szept. 5. 10:22
 8/25 anonim ***** válasza:
82%

Szerencsére nem.

(idióta domináns pitsa)

2023. szept. 5. 10:25
 9/25 anonim ***** válasza:
36%

"erős, domináns nő"

Na pár ilyet ismertem, akik valóban ilyenek, viszont ők meg meg vannak győződve határozottan arról, hogy ők cinkehangú, tündibündi hellokitty visszahúzódó gyámoltalan kis nyuszik.

Meg van az önmagukat ennek beállító nők, akik aztán tényleg nem ilyenek.

Társaságban meg se mernek nyikkanni, ha helyzet van leblokkolnak, viszont arctalanul, vagy kettesben olyan zajosak tudnak lenni, mint egy présüzem.

Nagyon sokan nem ismerik a valódi jellemüket.

2023. szept. 5. 10:29
 10/25 anonim ***** válasza:
74%
Én nem vagyok bírónő, se üzletasszony, de erős személyiségem van, az igazságérzetem az egekben, bárkivel harcba szállok, és engem nem érdekel, hogyha megvernek, a véleményem mellett akkor is kitartok. Én nem tudnék elviselni magam mellett egy kis ratyi rambót. Egyszer adtam egy ilyennek esélyt, kb nekem kellett őt is megvédenem, ő meg csak állt ott, mint egy f.szkalap. A történet annyi volt, hogy zebra közepén nekem kellett megállnom, mert egy barom nem lassított, a babakocsit is visszább kellett húznom, mert elütött volna simán az ürge, és utána kiabáltam egy csúnyát. Találkoztunk a boltba másnap, és nekem állt, mindennek elhordott, a pultot csapdosta, meg ilyeneket mondott, hogy feldugja nekem a bicaj pumpát és videóra veszi, ahogy sikítok. Lehetett bármilyen agresszív, bármit mondhatott, én kiosztottam, ő meg csak állt ott mellettem, és semmit nem mondott. Hát minden tiszteletemet elvesztettem iránta.
2023. szept. 5. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!