Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a jó ha a férfi dominánsabb a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy ilyen törzs őrmester amúgy, meg olyan nagy szájú sem vagyok.
Viszont meg ismerkedtem egy aranyos, szerény, csendes lánnyal, tényleg csak akkor beszél ha fontos...de azt csinálja mindig amit mondok, ha mondjuk lecseszem, akkor elneveti magát és megy tovább az élet.
Igazából nagyon kedvelem, mert olyan laza, kellemes személyisége van...és nem nagyképű. Szóval én vagyok a dominánsabb nála, mert leginkább ő igazodik hozzám, mivel amúgy fiatalabb is nálam sokkal, de még nem járunk...csak érdeklődik irántam, szeret velem beszélni, és úgy látom tetszek neki.
Működhet a dolog?
2021. nov. 14. 17:41
1/7 anonim válasza:
Én néha jobban szeretem ha engem is dominálnak xdd
Szintén félénk a barátnőm, de tanítgatom folyamatosan :)
3/7 anonim válasza:
Biztos van olyan akinek ez tetszik. Én mondjuk utálom amikor irányítani akarnak.
4/7 anonim válasza:
Szerintem még az elején vagytok, ez majd kialakul, össze csiszolodtok idővel
5/7 anonim válasza:
Igen, az a jó.. sajnos nekem elég konkrét elképzelésem van általában mindenről, persze meggyőzhető vagyok, csak éppen tapasztalt is, így sokszor beleszólok, mit hogy kellene.. viszont vannak olyan helyzetek, főleg a “hálószobában” :), ahol szívesen átadom teljesen az irányítást :P.
6/7 anonim válasza:
Nalunk pl baratnom van jobban controlban, de vannak szituk amikor en, valtozo.
7/7 anonim válasza:
Minden attól függ, hogy a lány ezt hogy éli meg. Ha neki nincs gondja a stílusoddal, akkor működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!