Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot készítsek a páromnak 1. évfordulóra így hogy minden zárva van?
Pinterestről inspirálódj. Nagyon nagyon sok ötletet találhatsz ott, egyszerűtől a kicsit több kreativitást és kézügyességed igénylőig mindent.
Ha pedig nem feltétlen maradandó ajándékot adnál, hanem inkább élményt, akkor otthon is tudsz neki akár közös estét vagy délutánt szervezni neki.
Főzhetsz vagy süthetsz valamit, ha szerettek közösen játszani egy csomó olyan társas van már, ami ketten is tök szuper és netről is meg lehet rendelni stb...
Te ismered a párod, de szerintem ne gondold túl... egy kis romantika keretében ünnepeljétek meg és kész.
Egyetértek az első hozzászólóval!
Én pl nagyon örülnék egy origaminak is (jobban, mint valami boltban kapható ajándéknak). Egy bonyolultabb elég macerás, azaz látszik, hogy foglalkoztál vele és te csináltad.
Ja, najo, de a kacatokhoz az alapanyagokat is meg kell venni. Akkor nem kell mindent megünnepelni.
1000 Ft-bol ki hozod :
Boltba bemész , egy tábla milka, vagy vmi szíves bonbon + a kedvenc söre vagy energiaitala, meg ha redbull legyen 500 kisboltokba+ 350= 850 és megvagy. A másik ezrest el teszed magadnak. 6. Voltam
Amúgy én is egyetértek 6-ossal, kedves gesztus, de mindenre ilyen ajándékot kapni... Én nem biztos, hogy örülnék. Most én is lehetek ünneprontó, nyáron simán lehet dolgozni meg a szünetekben és félre lehet rakni a pénzt. Én például sosem kérek ilyenekre a szüleimtől pénzt, (ha a barátokkal bulizunk is, kerül amibe kerül nekem, nem nekik, én megtanultam félrerakni és nem elszórni...)
Illetve évforduló, szóval akár miért nem abban gondolkodsz, hogy kettőtöket lepitek meg egy vacsorával. Összedobjátok rá a pénzt, most akárhogy veszem 15—2000/fő ki lehet jönni (vidéki megyeszékhely). Gyújtotok gyertyát, esetleg vesztek hozzá egy üveg bort, pezsgőt bármit. Egy desszertet te is tudsz csinálni otthon, általában erre azért megvannak egy háztartásban a dolgok. És meg is vagytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!