Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az femcelek is válogatnak?

Figyelt kérdés

Szóval az átlagos 18-36 közötti nők, akiknek hosszú távon nincs senkijük! ? Velük is az a baj hogy adoniszt akarnak? Mert az inceleket azzal bántják hogy ha csak érettségijük van, 300 ezret keresnek, csak 175-180 centisek, meg kicsit kövérebbek pl 85+ kiló. Akkor ők tuti csak insta modellre csorgatják a nyálukat.

Szóval az senkinek nem kellő nők valójában hazudnak? Mert lenne akinek kellenének (saját szintjuknek meg a rosszabbaknak) de ők azt úgy veszik nem is jelentkezik náluk senki! (Mert nem a herceg az fehér Audival )

dec. 24. 15:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
64%

Úgy olvastam, hogy még az incelek is egyetértenek azzal, hogy nincsenek femcelek.

És igazuk van: egy nő bármikor tud magának pasit találni, mivel a férfiaknál alacsonyabban van a léc.

dec. 24. 15:51
 2/23 anonim ***** válasza:
67%

Jöhet a karácsonyi lepontozás: én igen.

Attól, hogy ronda vagyok, nem lesz megfelelő számomra a vonzalom/kémiamentes kapcsolódás. Értem, hogy örülnöm kellene, hogy egyáltalán bárki hajlandó lealacsonyodni hozzám, a rusnya békához, de nem tudok. Ez nem így működik. Észérvek alapján sem lehet erőltetni.

Adoniszt ugyan nem akarok, de hozzám hasonlót és hozzám illőt igen. Tehát "rosszabbat" nem! A saját szintem pedig az és nem más, aki kb. a férfi megfelelőm. Tehát nem pl. az átlagosnál alacsonyabb és nagyobb tömegű, ápolatlan, siralmasan ostoba, káros szenvedélyekkel teli stb. De hogy ne "durvuljunk" ennyire, az sem, aki pl. extrovertált, folyton pörög, menne, csinálna valamit, ingerkereső.

dec. 24. 16:10
 3/23 anonim ***** válasza:
45%

"Értem, hogy örülnöm kellene, hogy egyáltalán bárki hajlandó lealacsonyodni hozzám, a rusnya békához"

"Adoniszt ugyan nem akarok, de hozzám hasonlót és hozzám illőt igen."

2-es, ez azt jelenti, hogy elfogadnál párkapcsolatra egy ugyanolyan rusnya békát, csak férfiban, mind amilyen csúnya Te vagy, nőben? Ezt nem hiszem el, ez szerintem kamu.

dec. 24. 16:20
 4/23 A kérdező kommentje:

2

😛

3

Dehogy fogadna el. Rögtön kikötötte hogy túlsúly nem lehet a férfin. A férfiaknak 80% át meg csak a túlsúly rontja le. Legtöbb férfi átlagos lenne. Csak a súlyt nem tudják 70 környéken tartani.

dec. 24. 16:29
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
Van egy nagy különbség az incelek és a femcelek között. Az incelek senkinek nem kellenek. A femceleknek meg senki nem kell.
dec. 24. 16:30
 6/23 anonim ***** válasza:
15%
Még az incelek is😱
dec. 24. 16:40
 7/23 anonim ***** válasza:
72%
3: Igen, ezt jelenti. Lehet ronda/fura az arca meg úgy az egész feje, mint nekem. Lehet nagyon vékony ő is - úgy veszem észre, ezt férfiban sem tartják előnyösnek. Lehet rossz minőségű a haja, kopaszodhat is, mivel az én hajam is vékony szálú, rémesen gubancolódó, törékeny, problémás. Lehet nagyon fehér és érzékeny bőrű, mint én. Ilyesmi.
dec. 24. 17:15
 8/23 A kérdező kommentje:

7

Aha. De tegyük fel a ferfi nem ronda. Korához képest megkímélt. Vagy csak szerencsés. Jó a haja , bőre , fizikuma , farka. Egyetlen probléma vele hogy nem tud vékony lenni. Úgy nálad is azonnal kuka igaz?

dec. 24. 17:23
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, nagyon ko vagy élezve a plusz súlyra, tehát te dagadt vagy.

Kíváncsi vagyok, te elfogadnál-e egy dagadt nőt. ;) a #7-es nagyon korrektül leírta, hogy ugyanolyat vár el férfiban, amilyen ő nőben.

Na de te ugyanolyat vársz-e el? Van egy olyan sejtésem, hogy a dagadt nők nálad kizártak ;)

Meg nem tom mit rinyálsz férfi létedre... Férfiként elmész gyúrni és máris izmosabb leszel. Menj mozogni bakker

dec. 24. 18:05
 10/23 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem te kevered a dolgokat.

Az, hogy valaki senkinek sem kell, hosszú évekig, nem ugyanaz, mintha évente többször kezdeményeznek nála, de nem akar velük összejönni.

Az pedig teljesen természetes, hogy MINDENKI válogat. Az is, aki azt állítja magáról, hogy nem. Te is válogatnál, ha lenne miből, ha lenne egyáltalán olyan nő, aki kezdeményez nálad. Teszem azt, ha egy túlsúlyos elvált nő, vagy egy 50+ özvegyasszony kezdene rád nyomulni, akkor te el tudsz vele képzelni komoly kapcsolatot?

Másrészt: én nem egy kő alatt élek és nem csak online kapcsolatom van más emberekkel. Te is írod, hogy biztos, hogy a nőknél kezdeményez olyan, aki náluk rosszabb. Igen, ez így van, és nagyon jellemző. Ergo a pasikra nagyon is jellemző, hogy náluk sokkal jobb nőknél próbálkoznak. Aztán csodálkoznak, hogy hiába ismerkednek, évek óta egyedül vannak.

Csak azt az egyet nem akarod megérteni, hogy a kiéhezett pasik sokszor úgy vannak vele, hogy tüzet oltani a moslékos vödör is jó. Nem baj, ha csúnya a nő, ha túlsúlyos, ha gyereke van, ha idősebb, vagy ha fizetni kell érte. Legyen rajta egy meleg lyuk, amibe bele lehet verni. Egyszer. Aztán kuka. A nőkből ez viszont teljesen kimaradt. Még egyszeri alkalomra, kiéhezve is olyat fog keresni, akit tényleg kíván. Egy nőnek ugyanis az orgazmushoz kell a vágy, az izgalom, és édeskevés, hogy valaki bedugta és húzgálja párszor. Nem fog olyannal semmit kezdeni, akitől kirázza a hideg.

dec. 25. 06:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!