Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az femcelek is válogatnak?

Figyelt kérdés

Szóval az átlagos 18-36 közötti nők, akiknek hosszú távon nincs senkijük! ? Velük is az a baj hogy adoniszt akarnak? Mert az inceleket azzal bántják hogy ha csak érettségijük van, 300 ezret keresnek, csak 175-180 centisek, meg kicsit kövérebbek pl 85+ kiló. Akkor ők tuti csak insta modellre csorgatják a nyálukat.

Szóval az senkinek nem kellő nők valójában hazudnak? Mert lenne akinek kellenének (saját szintjuknek meg a rosszabbaknak) de ők azt úgy veszik nem is jelentkezik náluk senki! (Mert nem a herceg az fehér Audival )

dec. 24. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
72%
#10 tűpontos, nagyon jól leírtad.
dec. 25. 06:38
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Femcel vagyok, nincs szükségem olyan férfira, amit a kérdésben vázoltál.

Akkpr maradok egyedül, mert az is jobb, mint egy csóró, mamahoteles, életben semmit el nem ért pasi.

"Szóval az senkinek nem kellő nők valójában hazudnak? Mert lenne akinek kellenének (saját szintjuknek meg a rosszabbaknak) de ők azt úgy veszik nem is jelentkezik náluk senki! (Mert nem a herceg az fehér Audival )"

- Ugyanez igaz rád is. Lehetne nőd. Gyereket egyedül nevelő, és/vagy ducikás, nem szép nő! Csak az neked sem kell.

dec. 25. 08:26
 13/23 A kérdező kommentje:

12

“ Akkpr maradok egyedül, mert az is jobb, mint egy csóró, mamahoteles, életben semmit el nem ért pasi.”

De félre dumalsz. Vannak ferfiak saját lakással, átlag fizuval (3-400 ezer nettó) de azokra te azt írod “mamahoteles - nem ért el semmit”. 💁

dec. 25. 08:32
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Vannak nők, akik beérik egy férfival saját lakással, átlag fizuval, de azokra te azt írod, hogy ducikás, válogatós femcel, akivel sosem kezdenél.
dec. 25. 09:21
 15/23 A kérdező kommentje:
Mi az a tököm a ducikás? Van ilyen szó egyátalán? Ezt is csak a gyakorin olvastam.
dec. 25. 09:31
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
Oké kérdező, te egy borzasztó ellenszenves ember vagy, nem csoda, hogs nincs senkid...
dec. 25. 10:00
 17/23 A kérdező kommentje:

16

Én ellenszenves? Olyan vagyok mint egy ártatlan bárányka. Rosszul ítélsz meg! 😟

dec. 25. 10:06
 18/23 anonim ***** válasza:
#17 gondolom mist poénkodsz, annak nem rossz, de még csak el ae mosolyodtam.
dec. 25. 10:08
 19/23 A kérdező kommentje:

18

Mióta divat az interneten pár válasz alatt embereket megismerni? Én se tudok és te se tudsz. Én a tök jószándékú emberek köze tartozom. Ha te mást gondolsz akkor tévedésben vagy. De jogod van hozzá.

dec. 25. 10:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem is írtam, hogy ne lennél jószándékú (bár nyilvan nem vagy az).

Én azt írtam, hogy ellenszenves vagy. És igen, az pár válaszból kiviláglik.

dec. 25. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!