Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jönnek végre rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jönnek végre rá a notórius panaszkodó szingli nők, hogy nem a külsejükkel, hanem a szexhez való hozzáállásukkal van a baj?

Figyelt kérdés

A legutóbbi kérdés háborított fel, de rendszeresen szokott lenni hasonló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az egyszerűség kedvéért ideteszem a két linket, hogy ne kelljen keresni.

Ez a lány: [link]

panaszkodik, hogy nem így néz ki: [link]

Persze az is lehet, hogy férfi troll írta ki, de a lényegen nem változtat, nyilván a saját meggyőződését akarta vele megerősíteni, miszerint az első lány kövér és senkinek se kell és még meghúzni is csak valami gnóm húzná a sötétben, a másik meg vékony, ezért (és csakis ezért) sok udvarlóval rendelkezik.

A valóság viszont az, hogy a válaszok ellenére legalább 10 privát üzenetet minimum kapott teljesen normális külsejű emberektől, a másik kapott volna 50-et, Tinderen meg 99+ matchet.

Ha kevesebb a privát, az is csak azért van, mert már unja mindenki az oldalon lévő kamus trollokat, akik a privátok számát tesztelgetik.

És az ilyen nők fájdalma nem az, hogy nem kellenek senkinek még szexre sem (ami aljas hazugság, mert ilyen nő nem létezik, maximum valami súlyos genetikai deformitással), még csak az sem, hogy csak szexre kellenének (ami szintén nem teljesen fedi a valóságot), hanem az, hogy valójában nem is szeretik igazán a szexet, ezért nem marad meg mellettük egy férfi sem és ezért csak a leggázabbak maradnak meg az udvarlók között. Ezért emlékszik a legtöbb ilyen lány úgy, hogy "én csak alkoholistáknak, 30 évvel idősebb bácsiknak meg alja csöveseknek kellenék", mert azok pont azért csúsztak le, mert nincs bennük sem önkritika, sem szégyenérzet, így éveken át újra és újra bókolni fognak és a nőben ez ragad meg sok év távlatából, nem az, hogy közben mennyi normális srácot elutasított a passzivitásával és a férfigyűlölő megnyilvánulásaival.

2020. nov. 13. 00:28
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

#40: Fájó pont bizony, de azért amit leírtam. Nem azért, mert negyvenes gyerekes anyuka elvált apukát keres. Mert így látatlanban megmondom, hogy ő legalább annyira szenved, mint én, csak neki nem az élet húzta a falakat, hanem ő saját magának. Ennyi az egyetlen különbség.

Igazán fájni az szokott, mikor olyan lányokkal nem jön össze, akiknél bőven szóba jöhettem volna. Mert az összes, általuk felsorolt tulajdonságnak megfelelek és még túl is teljesítem és még szimpatikus is lennék nekik, csak éppen van párjuk vagy már valami kezdődő valami.

2020. nov. 16. 23:43
 42/42 anonim ***** válasza:

csak éppen van párjuk vagy már valami kezdődő valami.

Ilyesmi, hogy hűség, párjuk iránti szeretet...neked nem mond semmit? Baromira nem mindegy hogy valakinek van párja vagy alakul valami és azért utasít el (ez így helyes) vagy azért mert eleve be sem jössz neki. A te elméleted szerint az is oké volna, hogy van párod aki nem tud elutasítani egy év múlva egy nálad magasabb, gazdagabb, jóképúbb pasit.

2020. nov. 17. 06:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!