Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jönnek végre rá a notórius panaszkodó szingli nők, hogy nem a külsejükkel, hanem a szexhez való hozzáállásukkal van a baj?
A legutóbbi kérdés háborított fel, de rendszeresen szokott lenni hasonló.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Az egyszerűség kedvéért ideteszem a két linket, hogy ne kelljen keresni.
Ez a lány: [link]
panaszkodik, hogy nem így néz ki: [link]
Persze az is lehet, hogy férfi troll írta ki, de a lényegen nem változtat, nyilván a saját meggyőződését akarta vele megerősíteni, miszerint az első lány kövér és senkinek se kell és még meghúzni is csak valami gnóm húzná a sötétben, a másik meg vékony, ezért (és csakis ezért) sok udvarlóval rendelkezik.
A valóság viszont az, hogy a válaszok ellenére legalább 10 privát üzenetet minimum kapott teljesen normális külsejű emberektől, a másik kapott volna 50-et, Tinderen meg 99+ matchet.
Ha kevesebb a privát, az is csak azért van, mert már unja mindenki az oldalon lévő kamus trollokat, akik a privátok számát tesztelgetik.
És az ilyen nők fájdalma nem az, hogy nem kellenek senkinek még szexre sem (ami aljas hazugság, mert ilyen nő nem létezik, maximum valami súlyos genetikai deformitással), még csak az sem, hogy csak szexre kellenének (ami szintén nem teljesen fedi a valóságot), hanem az, hogy valójában nem is szeretik igazán a szexet, ezért nem marad meg mellettük egy férfi sem és ezért csak a leggázabbak maradnak meg az udvarlók között. Ezért emlékszik a legtöbb ilyen lány úgy, hogy "én csak alkoholistáknak, 30 évvel idősebb bácsiknak meg alja csöveseknek kellenék", mert azok pont azért csúsztak le, mert nincs bennük sem önkritika, sem szégyenérzet, így éveken át újra és újra bókolni fognak és a nőben ez ragad meg sok év távlatából, nem az, hogy közben mennyi normális srácot elutasított a passzivitásával és a férfigyűlölő megnyilvánulásaival.
Én annyira szeretem a szexet, hogy amiatt váltam el, mert már a házasságomban nem működött. Volt már szex kapcsolatom is, nem vagyok rá büszke, de pont nekem is az a bajom hogy bármikor találnék szexre...nős pasit vagy fiatal srácot (negyvenes vagyok, kell a fenének) de párkapcsolatra nem igazán találok normális férfit aki vonzó is. És én még csak kövér sem vagyok és csúnya sem, de nem vagyok már fiatal és anyuka vagyok. Nem fogok már szülni senkinek. Ezzel be is tettem a kaput a komoly kapcsolatok előtt, ami a korosztályomat illeti. Mármint a való életben sokan tudnak ismerkedni, de én nem. Ott azt tapasztalom meg, hogy senkit sem érdekelek. Persze tudom, hogy nem így van, de ha senki nem jön oda ismerkedni, az olyan mintha senkit nem érdekelnék.
Félreértés ne essék, nem panaszkodom, a tapasztalatomat írtam le.
Te most azt várod, hogy a csaj mindenkivel menjen el egy körre, de minimum cidázza le, mert képes volt arra a fantasztikusan férfias teljesítményre, hogy írt egy privátot. Eszeden vagy??!!
Az, hogy valaki szereti a szexet, nem azt jelenti, hogy nem válogat.
A másik, hogy tegyél már ki egy ilyen képet, hogy párt keresel, ilyen testtel. Aztán majd olvasgasd a privátokat, ahol 10-15 arról szól, hogy egy igénytelen dagadt állat vagy, aki az életet se érdemli meg, de sebaj, 35 évesen ott döglesz meg. Az csak a finomított verzió, amit leírtam.
Nagyon sokan használják arra a privát üzenetet, hogy válogatott sértegetéseket tudjanak küldeni, bannolás nélkül. Azt te csak hiszed, hogy csupa kedves, ismerkedős üzenet érkezik. Talán 1-2, pár igénytelentől, akinek nincs pénze prostira, és elvárja, hogy helybe vidd a puncit, egyébként meg örülj, ha van aki beléd ürít. Na igen, ők is addig írnak kedveset, amíg van remény ingyen szexre, utána ők a legbunkóbbak. De minimum 10 privát szól arról, hogy lealázzák a külseje miatt.
"hogy közben mennyi normális srácot elutasított a passzivitásával és a férfigyűlölő megnyilvánulásaival."
Olyan betegeket, Ming te? Dugni veled anyád!
Ja, és szeretem a szexet, de nem ilyen kovetelozos pötsökkel.
Én azt nem értem kérdező, hogy miből gondolod, hogy ez a nő nem szereti a szexet?
Az, hogy nem fekszik le minden pasival, nem igazán érv, hiszen ha egy pasi rossz az ágyban, vagy nem figyel rád oda eléggé az a nőnek kellemetlen vagy fájdalmas érzés (mikor behatolsz), nyilván nem akarja végigpróbálni több tucat szűz fiúval. Csak olyannal, akiben megbízik és tudja, hogy odafigyel az ő igényeire is, főleg ha méh szűz vagy kevés tapasztalata van. Te sem biztos, hogy visszaírnál, ha elég nagy lenne az esélye, hogy szex helyett tökön rugdosnak 10 percet.
Szerinted nagyobb esélye van egy csúnya lánynak normális kapcsolatra, ha kefél mindenkivel, és 20-50 pasi űrít bele évente?
Neked ettől vonzóbb lesz?
#9: Nem is kell és látod, még ennek ellenére is találtál olyan társat, akinek hasonlóan alacsony a libidója.
Ezt mondom. Mindenki gyakoroljon ÖNISMERETET. Ne egymásnak feszüljön a két tábor, ahol az egyik leszexmániásozza meg fehérmájúzza a másikat, a másik meg lefrigidpitsázza meg férfiatlanozza a másikat.
A legönzőbb dolog a világon meg az, amikor kijelentünk valamiről valamit és a másik felet, aki ellentétesen gondolkozik a hülyék halmazába rakjuk képzeletben, mert hát mi vagyunk a normálisak. Ennyire egoisták ne legyünk már.
Egyébként meg én személy szerint (a kérdező) soha senkit nem bántottam amiatt, mert alacsony a szexuális igénye.
Azt viszont nem szerettem, mikor egy beszélgetésben olyan hangvétellel hangoztatta, hogy
"minden férfi szexmániás állat"
"mindenki CSAK szexelni akar"
#11: Ez mekkora hülyeség már... Nem, valóban nem akarom elhinni, mert amikor a saját szememmel látom MINDENHOL, hogy egy nőnek mennyi férfi elérhető csak a környezetében, akkor nehéz az ellenkezőjét elhinni.
#12: Azt nem értem nálad sem, hogy kijelented, hogy negyvenes vagy, nem akarsz már szülni (legalábbis ezt jelölöd meg a problémád okának - mintha lenne olyan épeszű férfi, aki negyvenes nőt ezzel a céllal keres...), de szexre nem jó sem a fiatal srác, sem a nős pasi.
És még ráadásul vonzó is kellene komoly kapcsolatra. És nem látod, hol a hiba.
Aki vonzó (még a te korosztályodban is) és komoly kapcsolatot szeretne, az már 99%-ban megállapodott, így nálad nem játszik. A vonzók közül olyanok maradtak, akik nem akarnak komoly kapcsolatot.
Úgyhogy kénytelen vagy választani
- nem vonzó, de akar komolyat.
- vonzó, de csak szexelni fogsz vele, esetleg még házas is, így nem ér rá bármikor.
- nem a korosztályodba illik, akár túl fiatal, akár nagyon idős. És ott szintén nem tudhatod, hogy elköteleződik-e.
De vigasztalódj azzal, hogy te legalább tudsz választani.
Férfiaknál viszont van olyan, hogy 0 érdeklődő. Úgy kicsit nehéz.
#13: Wow! Ezt így hogyan logikáztad ki?
Nem. Azt várom, hogy ha normál válaszban tudja napi rendszerességgel (ön)sajnáltatni magát, akkor izzadjon már ki magából néhány választ, ami NEM KÖTELEZI SEMMIRE. Legalább akkor, ha nem "bránermájszter2000" nicknévről írnak rá meg normális helyesírással rendelkező, normális hangvételű üzenetet kap.
Érted?
"tegyél már ki egy ilyen képet, hogy párt keresel, ilyen testtel. Aztán majd olvasgasd a privátokat, ahol 10-15 arról szól, hogy egy igénytelen dagadt állat vagy"
Lehet, hogy férfimivoltomból fakad, de én a sikereimre, a pozitív dolgokra koncentrálok, nem érdekel ki mit mond, ki mit gondol. Akkor érdekel, amikor nincs pozitív, mert az azt jelenti, hogy valami nagyon nem oké. Amikor az egyensúly felborul. Ha csak egyetlen pozitív dolog történne az életemben, ha egyetlen lány is igazán vonzónak tartana és kellenék neki, akkor hol érdekelne, ha akár egy kontinensnyi ember is gyűlöl meg lenéz.
" Azt te csak hiszed, hogy csupa kedves, ismerkedős üzenet érkezik."
Nem hiszem, tudom. Szerinted én most kezdtem az interneten? Szerinted én nem teszteltem le, milyen, hogy elég csak kiírni, hogy 25/L és már jönnek is a privátok?
#16: Ezt azért elméletileg a nő fel tudja mérni, ha azért beszélget a férfival SZEMÉLYESEN 20-30 percet, meg úgy alapból az előjátékból is. Most tényleg én oktassalak férfiként, hogy miből lehet rájönni?
#17: 20-50 pasi akkor ürít belé, főleg évente, ha valamit nagyon rosszul csinál. Vagy ha ő maga annyira fehérmájú vagy nimfomán, hogy egy férfi kevés neki. Téged is én oktassalak, mint a 16-os válaszolót, hogy mit kell nézni egy férfin?
"Szerinted én nem teszteltem le, milyen, hogy elég csak kiírni, hogy 25/L és már jönnek is a privátok?"
A francokat. AZok 90% kuka.
Te is pl. kuka lennél, ha egy kicsit is többet beszélünk és rájövök milyne vagy,
Ne oktass ki senkit, mert fngod sincs semmiről.
"És még ráadásul vonzó is kellene komoly kapcsolatra. És nem látod, hol a hiba."
Nincs hiba. Hozzám hasonló kvalitású férfit keresek. Elvált apukát. De mindig mások találnak be, erről van szó. Az nem jellemhiba nálam, hogy nem vagyok ribi akkor sem ha imádom a szexet és nem fogok egy komolytalan kapcsolatban szexelgetni pasikákkal. Párkapcsolatot keresek, vannak elvált emberek a korosztályomban. Ha én sem vagyok egy bányarém, a pasi se legyen az. Semmiben nem keresek magamnál jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!