Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jönnek végre rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jönnek végre rá a notórius panaszkodó szingli nők, hogy nem a külsejükkel, hanem a szexhez való hozzáállásukkal van a baj?

Figyelt kérdés

A legutóbbi kérdés háborított fel, de rendszeresen szokott lenni hasonló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az egyszerűség kedvéért ideteszem a két linket, hogy ne kelljen keresni.

Ez a lány: [link]

panaszkodik, hogy nem így néz ki: [link]

Persze az is lehet, hogy férfi troll írta ki, de a lényegen nem változtat, nyilván a saját meggyőződését akarta vele megerősíteni, miszerint az első lány kövér és senkinek se kell és még meghúzni is csak valami gnóm húzná a sötétben, a másik meg vékony, ezért (és csakis ezért) sok udvarlóval rendelkezik.

A valóság viszont az, hogy a válaszok ellenére legalább 10 privát üzenetet minimum kapott teljesen normális külsejű emberektől, a másik kapott volna 50-et, Tinderen meg 99+ matchet.

Ha kevesebb a privát, az is csak azért van, mert már unja mindenki az oldalon lévő kamus trollokat, akik a privátok számát tesztelgetik.

És az ilyen nők fájdalma nem az, hogy nem kellenek senkinek még szexre sem (ami aljas hazugság, mert ilyen nő nem létezik, maximum valami súlyos genetikai deformitással), még csak az sem, hogy csak szexre kellenének (ami szintén nem teljesen fedi a valóságot), hanem az, hogy valójában nem is szeretik igazán a szexet, ezért nem marad meg mellettük egy férfi sem és ezért csak a leggázabbak maradnak meg az udvarlók között. Ezért emlékszik a legtöbb ilyen lány úgy, hogy "én csak alkoholistáknak, 30 évvel idősebb bácsiknak meg alja csöveseknek kellenék", mert azok pont azért csúsztak le, mert nincs bennük sem önkritika, sem szégyenérzet, így éveken át újra és újra bókolni fognak és a nőben ez ragad meg sok év távlatából, nem az, hogy közben mennyi normális srácot elutasított a passzivitásával és a férfigyűlölő megnyilvánulásaival.

2020. nov. 13. 00:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
#30 A nők nem egy homogén massza. Azért, mert a neked tetszők bántalmazó kapcsolatban vannak übermacsó kisebbségi gengszterekkel, még ne vonj le következtetéseket a női nemre nézve. A nők nagy része ugyanis normális kapcsolatban van átlagos emberekkel. Sem én, sem az ismeretségi körömben bármilyen nő nem jött össze hulladékkal, értelmes pasikkal vagyunk vagy voltunk kapcsolatban. Ha vége egy kapcsolatnak, hát vége, van ilyen. De soha nem érdekeltek egyikünket sem a macsók. Te a nők egy nagyon szűk kis körét figyeled és az ő alapjukon általánosítasz és nem érted, hogy mindez nem vonatkozik a nők többségére.
2020. nov. 16. 06:08
 32/42 anonim ***** válasza:
Ja, még valami, engem valahol a második oldalon pont azért szóltál meg, mert válogatok és kivárom a hozzám illő és számomra vonzó férfit. Most meg az a bajod, hogy mégsem ezekkel jövünk össze. WTF?
2020. nov. 16. 06:11
 33/42 A kérdező kommentje:

#31: És ismered-e azt a mondást, hogy "akinek nem inge, ne vegye magára"?

Nem úgy működik ez, hogy a nekem tetszők. Nekem sokféle nő tetszik. Tetszik olyan is, aki dúsgazdag vállalkozóval van, aki még jól is néz ki és igazi úriember, tetszik olyan is, aki olyan gazdaggal van, aki nála 30-40 évvel idősebb, olyan is, aki tökéletes adonisszal van, de az ember egy életképtelen akinek egyben a pótanyucija is a lány meg igen, még olyan is, aki kisebbségi gengszterekkel áll össze.

Mivel nekem van egészséges önkritikám, értelemszerűen nem próbálom meggyőzni azt, aki nálam mindenben jobb férfiakkal van, hogy velem miért járna jobban.

Már azt sem, aki nálam csak 1-2 dologban jobb férfiakkal van, amennyiben a nőnek ez jelenti a mindenséget. Például a pénz és cserébe bárkivel összejön. Vagy az adonisz külső és cserébe még el is tartja a férfit és ágyba viszi neki a tejbepapit. De olyat sem, aki annyira a kreol bőrre van ráfixálódva, hogy migránsok se kellenek neki, 1000-ből is megtalálja azt az egyet, aki úgy néz ki.

Viszont amikor nincs az embernek olyan tulajdonsága, amiben nálam jobb lenne de az adott nő panaszkodik és sír mindenhol, hogy neki milyen rossz

"Sem én, sem az ismeretségi körömben bármilyen nő"

Ugye azzal is tisztában vagy, hogy ez mennyire csalóka, mivelhogy az ismertségi köröd az nagyjából a lényegi kérdésekben megegyezik azzal a nézettel, amit te vallasz az élet fontosabb dolgaiban. Ráadásul ha sok embert ismersz, de felszínesen, akkor szintén torzít, mert ilyen esetekben az emberek többsége hajlamos a legjobb oldalát mutatni. Sokszor még a pszichológusnak is idő kell, mire kiimádkozza az emberből az őszintét.

De ha már itt tartunk, az ismertségi körödben hol vannak az elvált szingli apukák, akik megütik a mércédet? Ja, hogy nem válnak el, mert mindegyik boldog kapcsolatban van, aki meg elválik az vagy azért mert ő a selejt (így neked sem felel meg) vagy azért, mert fiatalabbra cseréli az asszonyt (így neki sem felelnél meg).

Nehéz ügy ez...

#32: Nem, nekem végig az a bajom, hogy akkor rinyáljon valaki segítségért, ha elfogadja a segítséget.

Ha meg csak panaszkodik (mert joga van), akkor utána ne rinyáljon, ha mi is leírjuk a véleményünket (mert nekünk meg ahhoz van jogunk).

Senki nem mondta, hogy lejjebb kéne adnod a mércét, csak azt - amivel remélem nem vitatkozol -, hogy minél magasabb a mérce, annál szűkebb a válogatási lehetőség. Így nehezebb lesz találnod valakit, esélyes, hogy évekig csak a vibri marad a személyiséged pedig neked is torzul ám a sok év egyedülléttől. Ha csak annyival is, hogy elkényelmesedsz, mert nem kell senkihez alkalmazkodnod, így a végén már a számodra megfelelő herceghez sem tudsz, mert olyan szokásokat alakítottál ki a nagy magányodban.

Engem személy szerint egyébként csak az szokott zavarni, amikor az ilyen "magasan van a mérce, nem állok össze ám akárkivel" nők előbb-utóbb mégis összeállnak olyannal, akitől én is jobb vagyok.

2020. nov. 16. 18:05
 34/42 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy olyannal áll össze, akinél te jobb vagy. Ugyanis lehet, hogy az illető neki jó, te meg nem.

Ma írt rám társkeresőn egy nagyon vonzó pasi, meg is lepődtem. Aztán kiderült, hogy nem egymást keressük, nincs bennünk semmi közös, az élethez való hozzáállását nem osztom, ő sem az enyémet. Elköszöntem tőle, pedig több kategóriával jobb nálam és ő írt rám. Lehet, hogy akivel összejövök, az nem lesz ennyire jóképű vagy ennyire kigyúrt, vagy nem vállalkozó lesz, csak tanár vagy könyvtáros. Lehet hogy nem üti majd meg azt a szintet, amit ez a pasi objektíve képviselhet.

De nekem az a fontos, hogy a társam hozzám illő férfi legyen. Nem azért válogatok, mert senki sem jó, hanem mert tudom, ki a jó.

És igen, ebben benne van az is, hogy egyedül maradok. Vállalom. Ugyanis ha összejövök valakivel, aki nem megfelelő, akkor lemaradhatok arról, aki igen. Amúgy nagyon helyes elvált apukákat is ismerek, úgyhogy az elméleted nem állja meg a helyét.

2020. nov. 16. 18:46
 35/42 A kérdező kommentje:

"Olyan nincs, hogy olyannal áll össze, akinél te jobb vagy. Ugyanis lehet, hogy az illető neki jó, te meg nem."

De van. Mivel nem vagyok folyamatos összeköttetésben az összes nővel aki tegnap még kapcsolatban volt, ma meg már szingli lett, aki hamarabb ér oda és megüti a mércét, azé lesz a nő, én akkor már elkéstem.

Olyan ez, mint a petesejt és a spermium esete. Abból tudsz válogatni, ami rendelkezésre áll.

"Amúgy nagyon helyes elvált apukákat is ismerek, úgyhogy az elméleted nem állja meg a helyét."

Az elméletem egészen addig megállja a helyét, amíg valamelyikkel össze nem jössz ezek közül a helyes elvált apukák közül. Úgy, hogy megfelel a kényes ízlésednek. Tehát nem csak azért, hogy "akkoriselváltapukakell!!!!" hanem tényleg passzoltok mindenben.

Sőt, az elméletem még akkor is megállja a helyét, ha te történetesen megtalálod, mert nem tudom mióta vagy szingli, de az élet az olyan, hogy sosem tudhatod, hogy lehet, hogy épp azzal vagy a legboldogabb, akiről nem is gondolnád. És fordítva is, akire azt gondolnád, hogy a tökéletes ellenpárod azzal pár hónap után kiütköznek az ellentétek.

És továbbra sem akarom a saját véleményemet rád erőltetni, különbözőek vagyunk különböző nézőpontokkal.

De ettől még az elméletem helytálló marad, csak maximum nem tudsz azonosulni vele, mert te úgy látod, hogy a végtelenségig érdemes várni a számodra tökéletesre, akkor is, ha az idő az ellenséged (nem azért mert nő vagy, az idő mindenkinek az ellensége), mintsem beérni kevesebbel (még ha a kevesebb nem is feltétlenül kevesebb, csak te annyira ismered magad, hogy annyira tudni véled, hogy ki kell neked).

2020. nov. 16. 20:08
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem nekem szólt ugyan, de biztos nem fogom megbszatni magam minden szembejövővel, mert lehet, hogy összeillünk.
2020. nov. 16. 20:19
 37/42 A kérdező kommentje:

#36: A több kategóriával jobb, nagyon vonzó pasis részre próbáltam reflektálni ezzel a résszel. Tehát nem minden szembejövő.

És mivel a történet többi részét nem ismerem, nem tudhatom, hogy az eltérő világnézet valóban releváns dolgokat takar-e (gyerekvállalás, pénzügyekhez való hozzáállás, főváros vagy vidék) vagy olyan irreleváns ostobaságokat, amiket sok nő (ismét akinek nem inge...) szeret felsorakoztatni, nem sorolok példákat, de jellemzően olyanok, amiknél nagyobb horderejű dolgok felett simán átsiklanak egy már meglévő párkapcsolatban.

Többek között ezt szoktam még szeretni nagyon. Az ismerkedési szakaszban olyan apróságokkal elvágod magad, hogy milyen zenéket, filmeket szeretsz vagy kutya vagy macskapárti vagy-e, míg egy már több hónapos kapcsolatban egy közepes vitából megúszható az, hogy

- ja, amúgy igen, van egy 5 éves gyerekem, de csak a biológiai apja vagyok, nem tartottam vele a kapcsolatot közös megegyezéssel, szóval nem gondoltam fontosnak a dolgot.

- ja igen, még nem váltam el papíron, tudod vagyonmegosztás, formalitás, de már rég külön élünk, utoljára talán fél éve futottam vele össze az Aldiban.

- ja igen, letiltásaim meg végrehajtásaim vannak. Azt hittem feltűnt, hogy sosem használok bankkártyát/haverom nevén lévőt használom, szóval be se vagyok jelentve, feketén dolgozom.

- ja igen, 3 hónapja valóban lefeküdtem xy-nal, de akkor mi még nem voltunk úgy együtt. Emlékezz, hogy csak 2 hónapja mondtad ki, hogy ez egy párkapcsolat. Addig csak úgy szexelgettünk néha.

- ja igen, elfelejtettem mondani, hogy a kocsinak nincsenek teljesen rendben a papírjai, ki gondolta volna, hogy ilyen rövid szakaszon ebben a napszakban pont jagellókba botlasz. Én hónapok óta járok vele és semmi, pedig még nyomom is a pedált. Bár engem a bkv-n se büntettek meg soha... Ilyen szerencsétlen is csak te lehetsz...

- végül a személyes kedvencem: "mit keres egy zacskó porcukor a fagyasztóban?"

És ezeket nem kitalálom, ezek a környezetemben rendszeresen előforduló esetek voltak. Szerencsére az utóbbi kettő már nem, mióta nem olyan helyen dolgozom.

De a többi az tipikus... Ahogy a mamahoteles is, akiről egy hónap után derül ki, hogy a haverja lakását kéregeti kölcsön és azért dühös nagyon, amikor a lány lemondja vagy átrakja a randi időpontját, mert neki fizetnie kell érte a havernak.

És remélem mondanom sem kell, hogy egyiknek sincs gondja a csajozással a mai napig. Esetenként több nőt is pörgetnek párhuzamosan.

Náluk az erőszakossággal sincs baj. Miután lekevert egyet ököllel a gyereke anyjának, akivel összefeszült a dohányboltban, lazán számot cserél a dohányboltos lánnyal, aki még helyesel is, hogy "oké, hogy nő, de megérdemelte, én többet is adtam volna neki. hogy beszélhet így az anyukádról?"

Ja, és még mielőtt bárki azt hinné, nem Oláh Eszmeralda a cigánysorról, hanem általában fehér, tök átlag családból származó csinos lányokról van szó.

2020. nov. 16. 21:07
 38/42 anonim ***** válasza:

Jó kis környezeted van, nem mondom. Gusztustalan.

Egyébként bárkinek joga van bármilyen "irreleváns ostobaság" miatt elutasítani bárkit.

2020. nov. 16. 22:31
 39/42 A kérdező kommentje:

#38: Nekem (vagy bárkinek) meg véleményt mondani róla, neki mások véleményét leszarni, nekünk leszarni, hogy leszarják a véleményünket, úgyhogy ismét visszakanyarodtunk a kezdőpontra.

Ha valaki nem tudja elviselni az övétől eltérő véleményt az vagy ne írjon ki semmit az interneten vagy vásároljon magának safe space-t: https://www.youtube.com/watch?v=sXQkXXBqj_U

2020. nov. 16. 22:49
 40/42 anonim ***** válasza:
Jogod van leszarni, csak nem kérheted számon. Mondjuk nem is szarod le, hisz ahogy látom, fájó pont.
2020. nov. 16. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!