Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor jönnek végre rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jönnek végre rá a notórius panaszkodó szingli nők, hogy nem a külsejükkel, hanem a szexhez való hozzáállásukkal van a baj?

Figyelt kérdés

A legutóbbi kérdés háborított fel, de rendszeresen szokott lenni hasonló.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Az egyszerűség kedvéért ideteszem a két linket, hogy ne kelljen keresni.

Ez a lány: [link]

panaszkodik, hogy nem így néz ki: [link]

Persze az is lehet, hogy férfi troll írta ki, de a lényegen nem változtat, nyilván a saját meggyőződését akarta vele megerősíteni, miszerint az első lány kövér és senkinek se kell és még meghúzni is csak valami gnóm húzná a sötétben, a másik meg vékony, ezért (és csakis ezért) sok udvarlóval rendelkezik.

A valóság viszont az, hogy a válaszok ellenére legalább 10 privát üzenetet minimum kapott teljesen normális külsejű emberektől, a másik kapott volna 50-et, Tinderen meg 99+ matchet.

Ha kevesebb a privát, az is csak azért van, mert már unja mindenki az oldalon lévő kamus trollokat, akik a privátok számát tesztelgetik.

És az ilyen nők fájdalma nem az, hogy nem kellenek senkinek még szexre sem (ami aljas hazugság, mert ilyen nő nem létezik, maximum valami súlyos genetikai deformitással), még csak az sem, hogy csak szexre kellenének (ami szintén nem teljesen fedi a valóságot), hanem az, hogy valójában nem is szeretik igazán a szexet, ezért nem marad meg mellettük egy férfi sem és ezért csak a leggázabbak maradnak meg az udvarlók között. Ezért emlékszik a legtöbb ilyen lány úgy, hogy "én csak alkoholistáknak, 30 évvel idősebb bácsiknak meg alja csöveseknek kellenék", mert azok pont azért csúsztak le, mert nincs bennük sem önkritika, sem szégyenérzet, így éveken át újra és újra bókolni fognak és a nőben ez ragad meg sok év távlatából, nem az, hogy közben mennyi normális srácot elutasított a passzivitásával és a férfigyűlölő megnyilvánulásaival.

2020. nov. 13. 00:28
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

"És még ráadásul vonzó is kellene komoly kapcsolatra. És nem látod, hol a hiba."

Nem, majd osszejovok egy számomra taszító emberrel évekre. Nem vagy te komplett, elmentek neked otthonról.

2020. nov. 14. 12:06
 22/42 anonim ***** válasza:

"#11: Ez mekkora hülyeség már... Nem, valóban nem akarom elhinni, mert amikor a saját szememmel látom MINDENHOL, hogy egy nőnek mennyi férfi elérhető csak a környezetében, akkor nehéz az ellenkezőjét elhinni."

Egy nőnek - milyen nőnek? Egy legalább átlagos, esetleg csak kissé átlag alattinak? Az lehet. Egy kifejezetten rondának nem. Számunkra csak igen korlátozott mennyiségű és gyalázatos minőségű elérhető.

2020. nov. 14. 12:20
 23/42 anonim ***** válasza:

"Nem, valóban nem akarom elhinni, mert amikor a saját szememmel látom MINDENHOL, hogy egy nőnek mennyi férfi elérhető csak a környezetében, akkor nehéz az ellenkezőjét elhinni.""

Én meg azt látom, hogy rengeteg szingli nő van, akik elérhetőek a férfiak számára.

2020. nov. 14. 13:13
 24/42 A kérdező kommentje:

#20: Nulla fogalmad van az életről...

Az elvált apuka valószínűleg megbánta, hogy a legszebb éveit egy olyan nőre pazarolta, akitől elvált, így szeretné még a morzsákat felcsipegetni a számára kimaradt fiatal évekből.

Kapuzárási pánikosabb, mint a nők, mert neki legtöbbször esélye sem volt kiélni magát. Ha meg igen, akkor úgy, hogy folyamatosan csalta az asszonyt, az meg úgy már neked nem kéne.

Meg már csak azért sem fog ebben az életszakaszban negyvenes nővel összejönni, ami csak a saját korára, elmúlására emlékezteti, amikor már a harmincasok is megkapják, hogy túl öregek a fiatal lányokhoz.

Úgyhogy versengjél csak a többi sokszázezer nővel együtt azért a megmaradt párezer férfiért, aki megfelel a kritériumaitoknak.

"Semmiben nem keresek magamnál jobbat."

Ez a világ legnagyobb hazugsága egyébként MIND A KÉT NEM RÉSZÉRŐL.

Egyrészt tudni kéne, hogy férfiak és nők között mi számít értéknek és mi számít extra hátránynak (mert a két nem különbözőségéből fakadóan nagyon nem ugyanaz).

Másrészt egy dolog az igény, más dolog, hogy mi az, ami elérhető. Nekem is lehet igényem tengerparti yatchra, de egyrészt pénzem se lenne rá, másrészt Magyarországon nincs is tengerpart.

2020. nov. 14. 16:25
 25/42 anonim ***** válasza:

De, van realitás érzékem. Te pedig ne beszélj a férfi nem nevében, mert nem minden férfi egy jellemtelen senki. Ismerek párokat ahol elvált negyvenesek jöttek össze és remekül működnek.

Amúgy meg valamit félre értesz. Én nem versengek senkiért. Nem dőlök kardomba, ha egyedül maradok. Nyilván azok közül tudok válogatni akik érdeklődnek. Alapvetően csinos nő vagyok, és nem állítom magasra a mércét, nálad biztosan jobban tudom. Ahol magas nálam a mérce, ott azért magas mert én is olyan vagyok és nekem az fontos. De mint írtam, én nem panaszkodom, csak egy jelenséget írtam le. Mindazonáltal jól elkanyarodtunk a kérdésedtől. A szex nekem alapvető fontosságú. Csak azt a pasit szólom meg, akit más nem érdekel, csak ennyit akar tőlem. (vagy csak ennyit tudnánk egymásnak nyújtani). Nálam a szex a párkapcsolat része.

2020. nov. 14. 16:37
 26/42 anonim ***** válasza:

"Meg már csak azért sem fog ebben az életszakaszban negyvenes nővel összejönni,"

És monnd, szerinted mennyire kell egy fiatal lánynak egy apja korabeli, gyerekes, elvált bácsi?

2020. nov. 14. 16:57
 27/42 A kérdező kommentje:

#26: Ugyanannyira, amennyire egy 14-29 éves lány egy tipikus alfahímnek. Maximum ürítésre.

De ez nem változtat a tényen, hogy az alfahím is (legyen bármilyen ALAPVETŐ EMBERI HIGIÉNIÁT, ERKÖLCSÖT ÉS ÉRTÉKRENDEDET NÉLKÜLÖZŐ tróger egyed) néha találni fog olyan lányt, aki kavar vele, az apa is találni fog olyan apakomplexusos lányt, aki ugyancsak kavar vele.

Neked is tanácsolom, hogy próbáld meg megérteni azon emberek álláspontját, akik tőled eltérő nézetekkel rendelkeznek.

2020. nov. 14. 23:31
 28/42 anonim ***** válasza:
Mi abszolút megértjük a te álláspontodat, ámde jogunkban áll lenézni érte. És jogunkban áll olyan férfit keresni, akinek más az álláspontja, mert a te általánosításaid ellenére léteznek ám ilyenek is.
2020. nov. 15. 09:13
 29/42 anonim ***** válasza:
#27: Az a te egyik bajod, hogy nem vagy képes felfogni, hogy egy jólkinéző pasi is lehet normális, és a ronda is lehet egy selejt belsőre. Nem leszel te attól sem jobb, sem nemesebb, sem semmilyen pozitiv belső tulajdonság birtokosa, csak mert ronda vagy és csóró.
2020. nov. 15. 14:43
 30/42 A kérdező kommentje:

#29: De, képes vagyok felfogni, de valahogy mégsem ezekkel jöttök össze. Vagy abszolút nem szempont.

És a végtelenségig képesek vagytok a naiv, butuska szerencsétlent játszani csak azért, hogy a társadalom egyik fele ne nézzen ribinek a másik pedig szimplán ostobának azért, hogy olyan emberekkel jöttök össze, akikről egyértelmű, hogy mi lesz a vége.

És mi szokott lenni a válasz ezekre? Hogy hát "én is vágyom társra, nem lehetek magányos." - Tehát csak kijön itt a női kapcsolatfüggőség is, csak nálatok mások a preferenciák.

És vissza is tértünk a kiindulópontra.

Ja, és még mindig senki nem mondta, hogy ronda és csóró emberekkel kellene összejönni bárkinek is. Csak azt, hogy a hazugságot kellene mellőzni.

2020. nov. 15. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!