Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randin miért kérdezgetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért kérdezgetik az anyagi helyzetem a nők?

Figyelt kérdés

Mikor persze őszinte vagyok hogy sofőr vagyok. Havi 200 e nettó. Rögtön sietős dolguk akad és többé elérhetetlenek.

20 bol 20 így történt az elmúlt 2 évben.

2020. nov. 12. 13:42
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
92%
30-as. Mindegyiknek, kivetel sincs? Mennyivel konnyebb 220 nettoval? Es 250 nettoval?
2020. nov. 12. 17:57
 32/38 anonim ***** válasza:

#27 azt azért tegyük hozzá, hogy ez nem egy vitafórum, elviekben a válaszadók közötti interakció eleve a szabályzatba ütközik, nincs is sok értelme, hiszen nincs aki levezetne egy vitát, nincsen moderátor. Sokszor futottam bele abba én is, hogy a másik oldalon elfogynak az érvek, és akkor jön az incel kártya (ami akkor különösen vicces, mikor párkapcsolatban élők ellen használják - és most figyelj, megmagyarazták hogy bizonyos parkapcsolatban élők valójában relatív incelek). A másik kimenetel, hogy besértődnek, és kivonulnak a vitából azzal az érvvel, hogy te hülye vagy, és nem érdemes veled vitatkozni. Ez egy nyilvános személyesen jelenlevők között nyilván nem fordulna elő.

De visszatérve a kérdésre. Több szempontból is kamunak tartom a kérdést, pl. azért is, mert fel lett téve. Mi is a kérdés? Miért kérdeznek a nők (a nők, tehát nyilván az összes, a minta méretétől függetlenül) az anyagi helyzetről? Ez tényleg egy olyan kérdés amit érdemes feltenni szerinted?

2020. nov. 12. 18:03
 33/38 anonim ***** válasza:

#32 folyt

Ja igen, ami még akartam írni... A kedvencem, (bár csak 1-2 felhasználónál tapasztaltam) mikor mindenféle mértéktartás nélkül töménytelen mennyiségű rizsával árasztják el az embert, és egyszerűen belefáradsz. Ez egyébként jogi ügyeknél is bevett gyakorlat, annyi papírral árasztanak el, amit az ellenérdekelt ügyvédi iroda fel sem tud dolgozni. Ez a része pl elég hiteles a Erin Brokovich című filmnek. Ilyen 50.000 oldalnyi anyagot képzelj el. :)

2020. nov. 12. 18:10
 34/38 anonim ***** válasza:
Azért mert látják hogy ebből több nem is lesz....
2020. nov. 12. 18:54
 35/38 anonim ***** válasza:
82%

"itt tényleg az a bizonyos 800Ezer a bűvös határ és, hogy az alatt VALÓBAN esélytelen a kapcsolat."

Nem a férfiak ellen szól a lepontozás, de ha ilyen fogyatékosságokat írtok, mit vártok? Komolyan. :)

2020. nov. 12. 19:20
 36/38 anonim ***** válasza:
83%
Én nettő 2 misit havonta, mégis 20-ból 20 csaj visszautasít
2020. nov. 12. 19:31
 37/38 VincentLaw ***** válasza:
47%

Nem tudom, hogy ez itt vitafórum e vagy sem (gondolom az utóbbi), a szabályzatot sem nézegettem részletekbe menően, hogy kik és milyen formába kerülhetnek egymással interakcióba, de ebben a topikban teljesen mindegy, hogy milyen kérdés van feltéve, a nemek egymásnak fognak feszülni az esetek nagy százalékában. Akarva akaratlanul kialakul a vita (mondjuk ami itt folyik, azt nem nevezném annak), viszont Magyarországon a vitakultúra annyira a béka segge alatt van, hogy ezen az oldalon ez szépen meg is mutatkozik.

2020. nov. 13. 09:21
 38/38 anonim ***** válasza:

Nőként azt tapasztalom, hogy a magyar pasik teljesen belebolondultak abba, hogy szerintük minden nő a pénzüket akarja.

Egy sima ismerkedős kérdés után képesek elkezdeni bunkózni.

Hol dolgozol, mit dolgozol?

Hol laksz?

Mi a hobbid?

Van-e háziállatod?

Ezekre egyre többen ugranak, mit érdekel az engem, minek turkálok a zsebében. Nem milliomos cégvezetőkkel ismerkedek. Egyszerű átlag melósok esnek neki az embernek. Mit hisztek, ki foglak rabolni első randin? Vagy nem tudok kifizetni magamnak egy narancslevet?

Nagyon sokan átváltanak hirtelen bunkóba.

Van, aki utána azért púderezni kezd, hogy á, nem is úgy gondolta. Ugyanő kicsit se érzi sértőnek, mikor rákérdez, hogy szoktam-e borotválni a p.cim, mit nyelek le, és mennyire szeretem az anált.

Ez lenne a normális ismerkedés, hogy ezek előbb kiderülnek, mint az, hogy mivel tölti a fél életét?

Aztán mikor tiltom, törlöm, nem egyszer jön másik profilról a mocskolódás, hogy mekkora szemét vagyok, mert biztos az a bajom, hogy kevés a nettó 200, és nem vállalkozó.

És még ti sírtok, hogy normális nőkkel nem lehet ismerkedni.

2020. nov. 13. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!