Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szüleim miért kérdezgetik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim miért kérdezgetik, hogy van-e már barátnőm, amikor látják, hogy ronda vagyok? 23F

Figyelt kérdés
Nincsenek tisztában a jelenlegi elvárásokkal és azzal, hogy nem férfias arcú, ronda, egyszerű öltözködésű, nem gazdag, nem kigyúrt fiúnak fikarcnyi esélye sincs?
2018. aug. 18. 08:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom.

De ha vársz fel órát, akkor felébred a barátnőm is, és megkérdezem, hogy miért van egy nem férfias arcú, ronda, nem kigyúrt pasival, dögös, vékony csaj létére.

2018. aug. 18. 08:23
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Olcsóbban is fel lehet öltözni normálisan. Nem gáz ha régi vagy turkálós, csak legyen tiszta és ápolt. Amúgy lemész egy játszótérre gyakorlatokat csinálni, egy pár hónap után már lesz némi eredmény. Tudom, könnyebb gépezni meg feküdni az ágyban.
2018. aug. 18. 08:23
 3/21 anonim ***** válasza:
90%

@2: így igaz. A stílust egy férfi esetén olcsón el lehet érni.

Múltkor 9 ezerért vettem outletben egy gyapjú zakót. Utolsó darab volt, pont jó rám. Egy zakó évekig ruhadarab marad.

Tetszik a nőknek, farmer és ing mellett. Ad egy kis stílust az egyformán öltöző tömegben.

Egy bőr cipő sem drágább, mint egy sportcipő, amit mindenki hord.

Vannak outletek, neted boltok külföldről.

Az egy másik kérdés, hogy az a férfi aki az öltözködése miatt sír, az általában a legegyszerűbb legyen kényelmes farmer-póló-sportcipő kombót hordja, és attól érezné magát jólöltözöttnek, ha mindezt 20 ezres pólóban tehetné.

2018. aug. 18. 08:29
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Senkinek a szülei nem látják a gyereküket rondának.
2018. aug. 18. 08:34
 5/21 anonim ***** válasza:
67%

A szüleid nem azt kérdezték, hogy mikor mész modellnek.

Kinek az elvárásairól beszélsz? Kinél nincs esélyed? Az azért legyen tiszta, hogy nem a kinézeted miatt vagy egyedül, hanem mert te is csak az ilyen insta-model nőcikre hajtasz, ha te elvárásaid is magasak, s felszínes vagy, erről már végképp nem tehetnek a szüleid.

2018. aug. 18. 08:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem rájuk hajtuk. Az átlag kinézetű lányoknak sem kellek.
2018. aug. 18. 08:51
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Örülj, hogy a szüleid valamennyire előmozdítanák a párkapcsolati lehetőségeidet!

Egyszerű öltözködéssel is lehet jól kinézni. Sőt! Nekem például az egyszerű öltözködés jön be legjobban. A lényeg, hogy a ruhadarabok megfelelően legyenek kiválasztva. Jól mondja a fenti válaszadó! Turiban, outletben is sok jó minőségű és szabású ruha van. Olyat kell venni, ami pamut, gyapjú, len stb. természetes anyagból van. Ha olyat választasz, ami egyszínű-árnyalatú, minta nélküli, akkor olyan nagyot nem lehet hibázni az összeállításban. Csak a méretekre érdemes odafigyelni! Sok férfit látok 1-2 számmal nagyobb, kinyúlt pólóban, ami szerintem gáz... Bőrcipők sem drágábbak sokkal a sportcipőtől. Eladóktól is kérhetsz segítséget, hogy mi az, ami jól állhat neked.

A testeden meg lehet dolgozni. Nem muszáj kigyúrtnak lenni, futhatsz, biciklizhetsz is, az is formában tart.

Meg persze a tanulás az, ami fejleszti az intellektusodat. Attól nincs szexibb.

Sírás helyett inkább cselekedj!

2018. aug. 18. 08:55
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

"Az egy másik kérdés, hogy az a férfi aki az öltözködése miatt sír, az általában a legegyszerűbb legyen kényelmes farmer-póló-sportcipő kombót hordja, és attól érezné magát jólöltözöttnek, ha mindezt 20 ezres pólóban tehetné."

fú, ez nagyon igaz!

2018. aug. 18. 09:03
 9/21 anonim ***** válasza:
81%

Valószínűleg a szüleid nem tudják, hogy egy élettelen, hisztis p_cs vagy. Jó, azt látják, hogy nem vagy a társaság középpontja, meg hogy iskolán kvül nem jársz sehova, de a normálisan szocializált emberek el sem tudják képzelni, hogy egy szót sem szólsz a lányokhoz.

-Mostanában a tinilányok ponthogy a kisfiús arcú fiúkhoz vonzódnak. Nézd csak meg az animés, meg k-pop idolokat, mind úgy néz ki mint egy 12 éves és az ilyen stílusú csajok rájuk nyáladzanak(sokan még 18 éves koruk felett is)

-a ronda az elég tág fogalom, nem fogok minden lehetőséget végigvenni.

-lemész egy turiba és keresel normális ruhát. Múltkor én egy szinte új, 50 ezres bőrkabátot vettem 200 forintért. De van ott szinte minden. Nekem az egész ruhatáram turiból van, de mégsem nézek ki úgy, mint egy csöves.

-nem gazdag, nem kigyúrt. KIFOGÁSOK!!!! Egy normális nőt nem a pénztárcád vastagsága fogja érdekeli, hanem te. A kigyúrthoz mrg olvasd vissza az első pontom.

2018. aug. 18. 09:04
 10/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem a kulsod miatt nincs csajod, hanem mert rettenetesen felszines, csekely ertelmu vagy. A szuleid pedig nem ertik, hogy miert nem teszel ellene, miert fetrengsz inkabb a posvanyban, magadat sajnalva. De ugye egyszerubb a kulsod, meg a csajokat hibaztatni, mint osszeszedni magad, olvasni, muvelodni.
2018. aug. 18. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!