Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezgetik mindig a szüleim, hogy van-e már barátnőm? Én nem is akarok, hogyan mondjam ezt el nekik? 22F
Sose volt még semmilyen testi kapcsolatom nőkkel (fiúkkal se, mielőtt valaki ezt firtatná). Szóval nem vonzódom szexuálisan egyik nemhez sem. Megnézem a csinos nőket, esztétikailag tetszetősek, de nem keltenek bennem vágyat.
Lehet, hogy valami genetikai hulladék vagyok? Mert már volt 2-3 nő, akikkel megismerkedtem, feljöttek hozzám, nyilván szexet akartak, de bennem semmilyen vágy nincs ez iránt. Utólag vissza is hallottam, hogy azt hiszik meleg vagyok, mert nem akarok semmit a nőktől. De én nem vagyok meleg, a férfiak se érdekelnek ilyen szempontból!
Ezt így egyszerűen mondd el a szüleidnek, elvileg ha szeretnek el kéne fogadják :) Van rá esély, hogy aszexuális vagy, de nyugi ezzel sincs baj. Aki ilyesmi miatt bánt, az korlátolt.
22/N
-(Szüleid megkérdik, hogy van-e már barátnőd)
-Nincs, és nem is lesz, mivel nekem nem kell.
Ha meg folytatják értesd meg velük, hogy neked nem kell, másképp maguktól nem nagyon fognak rájönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!