Miért kérdezgetik itt a gyakorikerdesek.hu-n egy csomóan, hogy hogy van ilyen meg olyan nyelven az, hogy "imádlak", "örökké szeretni foglak", "veled akarok élni", "akkor sem, ha vért izzadok" meg hasonlók?
talán mert ezeket a kifejezéseket meg akarják tanulni..!!!!!pl én nem beszélek hollandul de van egy holland barátom és igen megkérdeztem tőle pár dolgot amire kíváncsi voltam és én ezeket meg is tanultam, most neked ezzel mi a bajod? mindenki azt kérdezi meg amire kíváncsi aki pedig a vért izzadikot kérdezte az valószínű tud angolul csak ezt a kifejezést nem tudta.mondjál már egy olyan szótárt amiben benne van az a kifejezés h vért izzadok!és mi van azokkal akik nemrég kezték pl iskolában tanulni de pl a jövőidőnél még nem járnak és szeretné ha tudná h van az h örökké szeretni foglak. nem tudom miért fáj ez neked,hogy ilyenekkel törődsz.
bocsánat az esetleges helyesírási,félregépelási hibákért de siettem.
De ha ennyire nem tudnak az adott nyelven, akkor 1) hogy kommunikálnak 2) egyáltalán hogy kezdtek el beszélgetni, hogy ismerkedtek?
Az egészet nem értem.
Ez téged gátol a fejlődésben, a levegővételben, a látásodban? Vagy mi a bajod? -.- Ha nekik jól esik, akkor tegyék fel kérdésnek, ennyi.
Egyébként meg: ez az oldal kérdezésre van. Ott van az X a sarokban, ha nem tetszik.
Már unom, hogy ennyi balfék van itt, akiknek semmi sem tetszik. -.- hajrá, mehet a lepontozás.
"pl én nem beszélek hollandul de van egy holland barátom és igen megkérdeztem tőle pár dolgot amire kíváncsi voltam és én ezeket meg is tanultam"
Ha adott egy ember, akivel találkozol, és kiderül, hogy beszéli ezt a nyelvet, akkor okés. De nem értem, hogy valaki csak úgy hasraütés szerűen miért akarja tudni azt hindiül, hogy "imádlak".
"mindenki azt kérdezi meg amire kíváncsi"
Persze. Nem is ez a problémám. Csak jönnek egymás után az ilyen tök értelmetlen kérdések és már a falra mászom tőlük.
"és mi van azokkal akik nemrég kezték pl iskolában tanulni"
A tanár nem arra van, hogy megkérdezzék tőle? Mégis miért fizetik azt a szerencsétlent?
"Ez téged gátol a fejlődésben, a levegővételben, a látásodban? Vagy mi a bajod?"
Miért kell ilyen ellenségesnek lenni?
Nem azt mondtam, hogy az ilyenek menjenek el a sunyiba, vagy fogják be a pofájukat, csak nem értem, hogy ezt minek kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!