Mit gondoltok a gyakorikerdesek.hu moderátorairól?
CSAK ŐSZINTÉN!;))
kíváncsi vagyok másoknak is elegük van-e már a hülyeségeikből;)
A legtöbbször egyoldalúan moderálnak (mondhatni liberális elvek alapján). Sokszor voltak igazságtalanok, de azért egy-kétszer kellemesen is csalódtam bennünk.
Összességében szerintem át kéne gondolniuk a moderálási elveket, mert nagyon nincs rendbe a mostani rendszer.
Nem tudom kik ők, de az biztos hogy nagyon szánalmasak.
Egyszer pl. leirtam, hogy én nekem nem tetszenek a kövérebb lányok, erre kimoderáltak.Máskor a kérdésemet törölték, mondván az sért másokat.A kérdés csak annyi vol, hogy miért van ennyi gonosz/rossz ember. Az nem gáz, hogy a "mottójuk" az, hogy amit máshol nem mertél, azt itt megkérdezheted..Ilyen alapon szerintem 1 kérdést sem szabadna kitörölni.
A másik meg az, hogy ha kérdést akarok kiirni, akkor kb 30-szor át kell fogalmaznom, mert nem irhatom bele pl. "segitenétek" vagy "tudjátok" stb. szavakat.
na igen ez a másik idegesító RÖHEJES ÉS SZÁNALMAS!!! DOLGUK!!! NEM RAKHATOK SMILE-T A KÉRDÉSEMBE??!! HOL ÉLNEK EZEK??!!! MEG (kérdésed túl hosszú, magyarázatot túl rövid) EZ MI???? MI A F.SZOM FOLYIk már itt???!
bocs a hangsúlyért és a trágár szavakért csak nagyon feltudnak idegesíteni..
Állandóan cenzúráznak!
Kellene már szólni az ombudsmannak,
hogy itt nincsen szabad vélemény nyilvánítás !!
Amúgy szánalmasak és kisszerűek!!!.!!!!.!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!