Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szüleim miért kérdezgetik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim miért kérdezgetik, hogy van-e már barátnőm, amikor látják, hogy ronda vagyok? 23F

Figyelt kérdés
Nincsenek tisztában a jelenlegi elvárásokkal és azzal, hogy nem férfias arcú, ronda, egyszerű öltözködésű, nem gazdag, nem kigyúrt fiúnak fikarcnyi esélye sincs?
2018. aug. 18. 08:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csekély értelmű vagyok. Rengeteget olvasok és meglehetősen művelt is vagyok ennek köszönhetően. Széleskörű az érdeklődésem, sokkal szélesebb, mint amit a korombelieknél tapasztalok. A gond inkább ott kezdődik, hogy a külsőmet kifogásolják. Nem írnám ezt, ha nem így lenne.
2018. aug. 18. 09:59
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
A szülei senkit sem látnak rondának. Na meg az ő idejükben még nem voltak ennyire magas elvárásaik a nőknek a férfi külsejét illetően.
2018. aug. 18. 10:04
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

"Nem hinném, hogy csekély értelmű vagyok. Rengeteget olvasok és meglehetősen művelt is vagyok ennek köszönhetően. Széleskörű az érdeklődésem, sokkal szélesebb, mint amit a korombelieknél tapasztalok. A gond inkább ott kezdődik, hogy a külsőmet kifogásolják. Nem írnám ezt, ha nem így lenne."

Az mondjuk kiderült, hogy az értő olvasás nem erősséged.

Inkább autisztikus vonásaid lehetnek, ha mindent ennyire szó szerint értelmezel.

2018. aug. 18. 10:20
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha értelmes lennél, tudnád, hogy a külső sose akadály. Nézd meg a kar, meg láb nélküli pasit... Leszarja a külső hibáit, és boldogan él, imádják a csajok, mert pozitív kisugárzása van, vidám, humoros, jó fej - minden, ami belőled hiányzik.
2018. aug. 18. 10:54
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Nalam nem lehetsz rondabb, megsem voltam egy masodpercig sem maganyos. Sorban allnak nalam az ellenkezo nem kepviseloi, mert imadjak az egyenisegem. Szoval hulyesegeket beszelsz.
2018. aug. 18. 10:57
 16/21 A kérdező kommentje:
Mutass képet 15ös, hiszem ha látom.
2018. aug. 18. 11:18
 17/21 anonim ***** válasza:
70%
16: Adjon tanácsot neked a hóhér, olyan rosszindulatú, negatív hozzáállású vagy. Akármit írnak neked, te csak gyűlölködni, kötekedni tudsz. Egyáltalán nem csodálom, ha mindenki elkerül, igazuk van!
2018. aug. 18. 11:24
 18/21 anonim ***** válasza:
12%
Na ebből is látszik, hogy a 15/17-es válaszoló kamuzik.
2018. aug. 18. 11:38
 19/21 A kérdező kommentje:

Ez milyen tanács, hogy te ronda vagy és sorban állnak érted a nők? Ettől nekem jobb lesz?

És az miért gyűlölködés, hogy látni akarom az állítólagos rondaságodat? Addig ez csak levegőbe beszélés, amíg semmivel nem támasztod alá.

2018. aug. 18. 11:41
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Ne foglalkozz a nőkkel. Nem ér annyit. Én is azt teszem és mégis jól elvagyok. 20/F
2018. aug. 18. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!