Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randin miért kérdezgetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért kérdezgetik az anyagi helyzetem a nők?

Figyelt kérdés

Mikor persze őszinte vagyok hogy sofőr vagyok. Havi 200 e nettó. Rögtön sietős dolguk akad és többé elérhetetlenek.

20 bol 20 így történt az elmúlt 2 évben.

2020. nov. 12. 13:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

Nem szeretnélek meggyanúsítani, hogy erősen ferdítesz, de nőként mondom, ha én eljutok oda, hogy valakivel randizom, akkor már annyit tudok róla addigra, hogy mivel foglalkozik. Ha tudom, hogy egy sofőrrel van dolgom, akkor nem lepődöm meg az alacsony keresetén. Egyébként eszem ágában nem lenne megkérdezni a másikat, hogy mennyit keres. A saját páromról kb. fél év után tudtam meg, de akkor sem én kérdeztem rá.

Egyszerűen nem akarom elhinni, hogy 20 nő egymás után rákérdezett az első randin, majd faképnél hagyott.

2020. nov. 12. 15:14
 22/38 anonim ***** válasza:
95%
En meg soha nem voltam olyan randin ahol ez felmerult volna
2020. nov. 12. 15:22
 23/38 anonim ***** válasza:
27%
Én 450E-t keresek. Tőlem is folyton ezt kérdezik és nálam is hasonló a reakció. 100% visszautasítás! Én megértem, hogy Egziszto-centrikus világban élünk, hogy ma már a nők számára alapkövetelmény az anyagi biztonság megléte, de azt nem tudtam, hogy itt tényleg az a bizonyos 800Ezer a bűvös határ és, hogy az alatt VALÓBAN esélytelen a kapcsolat.
2020. nov. 12. 15:26
 24/38 anonim ***** válasza:
67%

Ezt férfiként írom, ami csak annyiból releváns, hogy én nem ezt tapasztaltam. Abban az esetben tudom elképzelni, ha a kérdező a puncs-ról szedte össze a csajokat. De ennyi erővel ha valaki egy bordélyhazban élte le az életét, az is nyugodtan mondhatja hogy minden nő qrva.

2020. nov. 12. 15:27
 25/38 anonim ***** válasza:
27%

A pontozások azt hiszem, mindent elmondanak a témáról...

Férfi = gonosz.

Nő = tökéletesség.

2020. nov. 12. 15:31
 26/38 anonim ***** válasza:
31%

25! Ezért is nem érdemes ide írni, itt minden nő fotoszintetizál, illetve aszkéta életmódot folytat és nem érdekli a pénz. 🤣🤣

A valóságban meg...🙄

2020. nov. 12. 15:44
 27/38 VincentLaw ***** válasza:
31%
A legnagyobb gond itt az, hogy hiába vannak érveid, hiába hozol példákat a saját életedben megtapasztalt szituációk formájában, ha nem tetszik a többségnek, érvelhetsz akárhogyan, ki van játszva az incel, nőgyűlöl és a hasonló kártyák, így könnyen ki vagy rugdosva a párbeszédből. Így diskurzust folytatni meg nem lehet.
2020. nov. 12. 15:55
 28/38 anonim ***** válasza:
35%
Azért kérdezgetik mert a maguk értelmi képességeiből csak aktatologató kamuállásokra telik az irodában némi apróért azis csak addig amíg tart az a pár feszes évük. Ígyhát kell valaki akin lehet élősködni, ezért kérdeznek állandóan a manikáról (persze csak sunyin, pl milyen autókat szeretsz, merrefele laksz, stb).
2020. nov. 12. 16:36
 29/38 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor nem merul fel benned, hogy masoknak hogyan lehet parkapcsolata? Valahogy csak atmentek ezen a kerdesen, vagy nem is volt naluk ilyen kerdes. Mi lehet a titkuk, ezen meg nem gondolkoztal?
2020. nov. 12. 17:44
 30/38 anonim ***** válasza:
24%
29! Több pénzük volt! Úgy könnyű.
2020. nov. 12. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!