Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randin miért kérdezgetik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin miért kérdezgetik az anyagi helyzetem a nők?

Figyelt kérdés

Mikor persze őszinte vagyok hogy sofőr vagyok. Havi 200 e nettó. Rögtön sietős dolguk akad és többé elérhetetlenek.

20 bol 20 így történt az elmúlt 2 évben.

2020. nov. 12. 13:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
22%

#9: Valahogy azt nem igazán látni. 10-ből max 1 női válaszoló írja le. Itt most mennyi az arány? Itt már 3 válaszon belül ketten jöttek a kamu szöveggel...

Ezt igazából onnét tudom, hogy én mindkét nemről ugyanúgy írok kritikát. Ami ezzel kapcsolatban érdekes, az most is látszik: Egy férfi mellé álltam és nőket kritizáltam, tehát 0% közeli lett a válaszom.

Amikor férfiakról írok negatívat, akkor simán 100% felé húz a válaszom.

Szóval érdekelne, hogy miért ennyire szexista itt a legtöbb nő?

2020. nov. 12. 14:29
 12/38 anonim ***** válasza:
5%

Miért kérdezgetik?

Szerinted?

2020. nov. 12. 14:39
 13/38 anonim ***** válasza:
92%
Az, hogy rákérdez a munkádra, nem azt jelenti, hogy az anyagi helyzeted érdekli. Ha te ezt így veszed, és flegmán, bunkón válaszolsz, odaköpöd, hogy 200 nettó, elég lesz-e cica, meg hasonlók, akkor teljesen jogos, hogy a nő részéről ezzel le is zárult az ismerkedés.
2020. nov. 12. 14:39
 14/38 anonim ***** válasza:
93%

#11 tehát te elhiszed hogy a kérdező sofőr, nettó 200-at keres, az eltmúlt 2 évben volt 20 randija, és minden esetben elmondta hogy mit dolgozik és mennyit keres, és ennek hatására a randipartner rögtön lelépett a randiról?

Ennél azért több igazság van abban a mondatban is hogy "minden pasi dugni akar".

2020. nov. 12. 14:48
 15/38 anonim ***** válasza:
17%

#14: Na, pont ez az.

Férfikérdés = férfihazúdik, férficsakdúgniakar.

Női kérdés = férficsakdúgniakar, nőikérdésjó.

Köszönöm, hogy te konkrétan prezentáltad azt, amit írtam.

Részemről off. Tényleg durva, hogy milyen közösség alakult itt ki. Örülök, hogy a való életben sokkal normálisabb nőket látok átlagban, mint itt. Ők felnőtt nők, akik nem szexisták, viszont vállalják a felelősséget magukért, nem pedig másokra mutogatnak, mint itt.

2020. nov. 12. 14:53
 16/38 anonim ***** válasza:
78%
#15 tehát ha jól értem, te olyan férfi vagy aki nem akar dugni?
2020. nov. 12. 14:57
 17/38 anonim ***** válasza:
21%

#16: Nem, sehol sem írtam. A kérésem meg a másik kérdésnél már megírtam neked: Ne ferdíts már folyamatosan.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2020. nov. 12. 14:59
 18/38 anonim ***** válasza:
71%
#17 akkor szerited ez az adott kérdés szóról szóra igaz?
2020. nov. 12. 15:01
 19/38 VincentLaw ***** válasza:
7%

Én pont ezért, amit leírtál, már nem tudom komolyan venni a GYK 'Felnőtt társkeresés' topikját. Néha néha felnézek, aztán néha írok is valamit.

2020. nov. 12. 15:04
 20/38 anonim ***** válasza:
5%

#18: Szerinted nem futhatott 20 ilyen nőbe? Szerinted hozzád hasonlóan nem gondolhatja sok nő, hogy sofőrként csak nettó 200 felett lehet keresni?

#19: Ezt több embertől is hallottam már. Mármint, a való életben. Volt már, hogy telefonon néztem az oldalt és meglátták ismerősök vagy szimplán társaságban szóba került. Egyszerűen cikinek tartotta a többség és rengetegen írták, hogy az elborult főleg női közösség miatt, egyszerűen pár nap/hónap után megunták az egészet. Sőt, nők panaszkodtak nőkre, hogy amit itt művel a női közösség, az borzalmas és az ő pofájuk égett.

Érdekes amúgy, hogyha ez itt témába jön, akkor csak mellébeszélés megy és "soselesznőd" szintű érvelés. Amikor a férfiak kerülnek hasonlóan szóba, hirtelen lelkesen írogatnak és egyből képesek egyenesen válaszolni.

2020. nov. 12. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!