Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy már csak az internetes ismerkedés maradt, már csak (külsőre) a férfiak felső 10%-ának lehet sikere a nőknél?
Sokan mondják ezt, hogy netes társkeresőkön, csak a férfiak felső 10%-a érhet el sikereket, de ez valóban így van. Én magam is meggyőződtem róla, teljesen biztos forrásokból.
Már pedig nem maradt más, csak a netes ismerkedés. A koronavírus világát éljük, az éjszakai szórakozóhelyes, beülő helyes ismerkedésnek teljesen vége. Az utcán meg buszokon maszkban kell járni és távolságot kell tartani, nem lehet így flörtölni nappal sem. Csak a net maradt.
Persze megértem én, védeni kell az idős szeretteinket. Sokan reménykednek a vakcinában de nem lesz. Legalábbis valóban hatásos és biztonságos vakcina vagy sosem lesz (lásd. AIDS) vagy ha lesz is csak 10-20 év múlva lesz. Ennyi kell egy vakcinának amíg tényleg kifejlesztik és letesztelik. Rengeteg orvossal beszélgettem erről, többek között nekem is több orvos is van a családban. A politikusok hazudnak, de hát nekik ez a dolgok, nem csak itt Amerikában is meg mindenhol. De nekem ezzel semmi bajom, én simán feláldozok 10-20 évet az életemből, hogy a szeretteim tovább éljenek és méltósággal távozzanak ha eljön az ideje, egyáltalán nem vagyok ellene az intézkedéseknek.
Viszont tény, hogy így csak a férfiak felső 10%-a viszi majd ágyba az összes nőt, illetve azoknak lesz sok barátnőjük egyszerre, a többiek meg csak szívnek. És persze megy majd a nők részéről is a rinyálás, hogy "minden pasi egy szemét".. ja persze, MINDEN! Csak azt nem veszik észre, hogy csak a felső 10%-ről beszélnek.
Hogy fog így ismerkedni, teszem azt egy 10/6-os külsejű férfi, akit észre sem vesz senki? Milyen jövő áll előttünk, így hogy semmi más érték demonstráció lehetőség nincs, csak a külső? Mert neten csak az számít.
Ez a lapátállú nagyon megy az utóbbi pár napban. :D Vicc.
Érdekes, én az elvileg számkivetett, magukat rendes srácoknak vallók között annyi kotorék utolsó féreggel találkoztam, hogy arra szavak nincsenek. Aki meg vonzó, az közel sem biztos, hogy köcsög. Találkoztam a nőknél sikertelen pasik között rendessel, de azok között, akik ezeket a rinya meg másokra mutogató szövegeket vallják, egyetlen eggyel sem, mind legalább ugyanolyan hitvány volt belül, mint kívül.
Ahogy a #8-as válaszoló is mondja.
De abból a férfiból kevés van. Szóval a netet hagyd a búsba.
"Hogy fog így ismerkedni, teszem azt egy 10/6-os külsejű férfi, akit észre sem vesz senki? Milyen jövő áll előttünk, így hogy semmi más érték demonstráció lehetőség nincs, csak a külső? Mert neten csak az számít."
https://www.youtube.com/channel/UCeY3vg1r0KrvuyPOi7T39eA
Én ezt a srácot követem. Ért a párkapcsolatokhoz, alátámasztja tudománnyal, statisztikával a mondanivalóit. Ő azt mondta, a nők a férfiak 20%-át veszik észre. Ez egy egész kulturális probléma a tömegben, ami a nők tömeges félrevezetése miatt történt. Mondhatni, az egekbe magasztalták az egójukat, s csak később, amikor a "szexpiaci" értékük lecsökken, idősödnek és kell a gyerek, akkor fogják meglátni a 20%-on túli embereket.
Mind a két nem tehet a kialakult helyzetről. Az átlagos férfiak az égig magasztalták a nőket, így már az átlagos nő is azt érzi, neki több jár, pedig csak az arcába hazudtak. A 20%-on belüli férfiak pedig átlagos nőkig könnyen leadják a lécet, nem válogatósak.
Na mindegy, erről lehetne sokat beszélni, de nem szeretnék.
Szerintem, ha változtatni akarsz, akkor éretten, higgadtan fogod lereagálni az egész helyzeted, és elfogadod, hogy nem vagy nekik elég. Akinek nem vagy elég, azzal nincs is mit kezdened. Nem kell rájuk feszülni, hogy legyen valakid. Szerintem, ha jó személyiséged van, és nyitott nővel beszélsz, akkor egy ritka szerencsével lehet egy kapcsolatod. De a legjobb, ha kigyúrod magad. XD
Honnan tudod, hogy megint egy éjsötét incel írt ki kérdést?
1. A nők csak a férfiak 10%-a után érdeklődnek. Ami amúgy nem igaz, erről statisztika csak úgy lenne készíthető, ha minden egyes embert megkérdeznénk. 100-1000 megkérdezés nem reprezentatív.
2. A világ hibája, hogy nem jut nő. Még véletlen sem az incel maga, hogy mondjuk javítson a személyiségén. Merthogy többnyire azzal van a több baj, nem a külsővel.
3. Olyan teóriákat gyárt, amik minimum órák, de inkább napok terméke, s mellőznek mindennemű logikát. :D
Kérdésedre válasz, kérdező: NEM, eddig is volt esélyed, most is pont ugyanannyi van. A neten mi változott volna? A korona odakint van, drága... :D
Felejtsd el a Tinder-t, felejtsd el a Badoo-t. Keresgélj a Rosszlányokon!
Itt egy fix összegért valóban szexet kapsz. Tudod, hogy megjátszott érzelmek, de meg kapod azt amiért egyébként érdemes élni; simogatást, cicit, puncit, cumit és egy valós dugást. Vagy, ha van igényed, akkor akár mást is. Anyagilag kiszámítható. Nincs az, hogy valaki kicsinál lelkileg, lenulláz anyagilag és elszívja minden energiádat.
Azok akik átjutnak a párkereső sárkányfalka szűrőjén, azoknak nem lesz benne köszönet, ha véget ér a COVID időszak. Akkor oszt lehet fizetni mértéktelenül; kozmi, szoli, fodrás, manikűr, pedikűr, 3D szempilla, ajakfeltöltés, műköröm, 4d szempilla, szemöldök tetoválás, zsírleszívás, orrplasztika, ruhák, cipők, kiegészítők, táskák, ékszerek, kirándulás, nyaralás, trendi telefon, stb, stb, stb ... mi van a mérleg másik oldalán? SEMMI! Neki ez jár! De nincs egyenrangúság - mert Te számolj be minden percedről, hol kivel voltál, miről beszéltél, + kell két tanú aki megerősíti, hogy nem hazudsz, míg Őt ne kérd számon, mert ő független NŐ! Szex? Hahahahaaaa! A nők nagy része egy sikátorban, egy autóban, vagy egy klub mosdójában vesztette el a szüzességét, így 0 szexuális kultúrával rendelkezik. Tudja, hogy mit kell hova, meg, hallotta valahol, hogy nyögni is kell, de utálja az egészet és abúzusként éli meg. Így kapcsolatban a szex mennyisége ZÉRÓ! A nők utálják a hímtagot, gyűlölik a szexet, a férfiakat is az anyagi létbiztonsághoz szükséges koloncnak tartják, de gyűlölik és megvetik Őket.
Én most hülyére qrvázom magam, és még pénzt is spórolok. Emellett az, aki a felszedett bankszámla piócát nem dobja ki a COVID végével jó időben, az nem köszöni meg, amit az ilyen netes társkeresőkön vadászó dögkeselyűktől fog kapni! Óvja Őket meg az Isten a nagyobb lelki és anyagi traumáktól!
15
Mindig meglepődöm, amikor ekkora pofával képes valaki magát égetni. Még szerencse, hogy anonim az oldal. :D
Ugye tudod, hogy ha egy nő sem volt képes veled élvezni a szexet, akkor te vagy az, akinek nincs szexuális kultúrája?
Ha mindenki csak pénz vagy semmit lát benned, akkor tudod, hogy vszeg egy utolsó, szánalmas féreg vagy? :D
Hihetetlen, ahogy a saját csulád rád esik.
További jó prostizást, szívességet teszel a társat kereső nőknek (csak szerencsétlen prostiknak nem, innen is sajnálom őket). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!