Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Interneten szerintetek sincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interneten szerintetek sincs értelme ismerkedni?

Figyelt kérdés

Hát nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az internetes társkereséssel.

Férfi vagyok, 25 éves.

Leginkább a Badoo-t, Tinder-t használtam eddig.

Volt egy pár lány, aki megtetszett, fizettem is érte fejenként 1000 ft-ot, hogy írhassak nekik, de válaszra sem méltattak vagy el sem olvasták az üzenetet.

Pedig nagyon normális lánynak tűntek, és velem sincs gond, tehát külsőleg rendben vagyok, élőben tetszeni szoktam a lányoknak, és szerintem belsőleg is rendben vagyok.

Akkor eddig két lánnyal volt komolyabb levelezés, és sajnos mindkettővel abbamaradt. Az egyikkel 3 hetet leveleztem, a másikkal másfél hónapot. Mindkettő húzta a találkozót, pedig szinte minden héten megmondtam nekik, hogyha nem akarnak találkozni sosem, akkor ne beszéljünk, nem kell erőltetni! Erre azt mondták, hogy szeretnének megismerni mindenképp, és hogy szeretnek velem beszélgetni! Mert valahogy úgy éreztem végig a beszélgetés alatt, hogy nem igazán érdeklődnek felém, tehát sokszor jeleztem, hogy én nem erőltetem, ha nem akarnak velem beszélni, akkor hagyjuk. De ők mindig tiltakoztak, hogy ők igenis akarnak, csak fáradtak, nincs kedvük stb..

Facebookra is felvettük egymást, aztán mindkettő történetnek az lett a vége, hogy egyik napról a másik napra szó nélkül letiltást kaptam! Pedig végig jól beszélgetünk, nem volt semmi gond.

Miért nem tudják akkor megmondani, hogy nincs kedvük levelezni velem? Én többször is mondtam nekik, hogy nyugodtan megmondhatják, én elfogadom, nem haragszom!

Annyira rosszul esett nekem ez, pedig sosem találkoztunk. Én pedig mindkét lányt annyira "megszerettem"... Ez volt pár hónapja, a mai napig tiltva vagyok nekik.

Azóta is töröltem magamat mindenhonnan: facebook-ról, badoo-ról, tinder-ről, és minden egyéb közösségi oldalról.

Többet interneten nem ismerkedem az biztos, ha pedig nem lesz párom sosem, az sem érdekel.

Ti hogy vagytok vele? Tudom hosszúra sikeredett a történet, nem tudom nektek van -e hasonló, de szívesen elolvasnám.

Köszönöm.

2020. nov. 11. 15:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
75%
Én Tinderen ismertem meg a párom. 1.5 éve vagyun kegyütt. a baárti társaságunkból is sokan ismerkedtek meg Tinderen. Legtöbben már házasok vagy jegyben járnak. Bátyám a feleségével is az interneten ismerkedtek meg. Persze kitartónak kell lenni, sok hozzám nem illő pasival találkoztam így, de én azt mondom megérte. 5 évig voltam szingli aztá negyszer csak berobbant az életembe a mostani párom és a szerelem :)
2020. nov. 11. 18:18
 22/30 anonim ***** válasza:
67%

Az internetes társkeresés a nagy számok törvényéről szól. Miután sikerült megtalálnom a páromat, csak úgy kíváncsiságból összeszámoltam (a karantén 18. napján :D), hogy hány nőnél próbálkoztam és hány visszautasítást kaptam.

3 társkereső oldalon és két közösségi média oldalon 9 hónap alatt összesen 1658 nőre írtam rá. Ebből 18% írt vissza és mindössze 0,9%-kal randiztam. Akikkel randiztam, azok közül csak 3-mal jöttem össze. A 3 kapcsolatból kettő zátonyra futott, de ami most van, azt nagyon előremutatónak érzem. :)

A kudarcot helyén kell kezelni és menni tovább, mint az ágyúgolyó. A visszautasítástól nem leszel kevesebb, de ha nem buksz el elégszer, lehet, hogy soha sem fogod korrigálni a saját rejtett hibáidat. (Nehéz olyan dolgon javítani, amiről az ember még csak nem is tud.) A nőket pedig nem megfejteni, hanem szeretni kell.

2020. nov. 11. 21:11
 23/30 A kérdező kommentje:
Atyaég, tényleg 1658 nőre írtál rá? Én még 100-ra sem szerintem...
2020. nov. 11. 21:13
 24/30 anonim ***** válasza:
11%

korrigálni a saját rejtett hibáidat.

ja,biztos tudja az ember a hibáit,mikor választ se kap se semmi reakciót te hül.yegyerek

2020. nov. 11. 21:15
 25/30 A kérdező kommentje:
Kérem jelentse valaki ezt az előttem hozzászóló némbert, mert én nem tudom! Köszönöm.
2020. nov. 11. 21:23
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
anyád pi.ná-ját jelensd kérdező
2020. nov. 11. 21:25
 27/30 A kérdező kommentje:
Azonnal jelentse valaki trágár beszédért vagy rendőrségi feljelentést teszek.
2020. nov. 11. 21:27
 28/30 anonim ***** válasza:
te szóltál be nekem előszőr és neked áll feljebb?tudod mit,írok a moderátornak,töröltetem magam nem vagyok rátok kiváncsi
2020. nov. 11. 21:49
 29/30 A kérdező kommentje:
ÉN is törlöm magam nem vagyok rád kíváncsi többet
2020. nov. 11. 21:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Nyugi, kérdező, a #28-as válaszolóhoz hasonlókkal nem kell leállni vitatkozni. Nyilván az ő életéből is hiányzik egy kiegyensúlyozott párkapcsolat, csak őt ennyire megviselik a tesztoszteron-túltengések. Ez olyan, mint az idősebb hölgyeknél a klimax. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy ilyenkor érdemes hangyát szedni boxkesztyűben. Vagy ha más nem, még mindig ott a "zsebzsötem", ahogy Clouseau felügyelő mondaná.
2020. nov. 11. 22:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!