Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér nőkkel, én 157cm, 92kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőkkel, én 157cm, 92kg vagyok (betegségek miatt, kórházban is voltam, nem a súlyom a lényeg) nem akarnak a férfiak kapcsolatot, szégyellik is őket, de szexet, kalandot szeretnének velük is. Ez miért van így? Szex kell, de kapcsolat nem?

Figyelt kérdés

Rengeteg jóképű, izmos, közepesen izmos, vékony férfi szexelne velem, hosszútávon is.

Ha nem tetszenek nekik a túlsúlyos nők, akkor miért ír ennyi jó pasi?

Ha meg mégis tetszik nekik, akkor kapcsolat miért nem kell?

A társadalom miatt, mert ciki mások előtt?

Jó lenne, ha a férfiak válaszolnának, mert ők csak jobban tudják a választ.

2020. nov. 7. 01:33
 71/105 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre válaszolva:

Sajnos a súlyod a lényeg, ebben tévedsz. Őszinte leszek, nekem szexre sem kellenél, nemhogy kapcsolatra.

Ha nem fogsz egy dekát sem és egészségesen étkezel, akkor szimplán túl sokat eszel. Szerintem nincs olyan gyógyszer ami majd beindítja a fogyást. Első körben meg kellene figyelned, hogy mennyit eszel. Utána egyél mindennap egy nagyon picivel kevesebbet. Pl az egy szelet kenyérből törj le egy falatkát és azt ne edd meg. A gyomrod is hozzá kell szoktatnod a kisebb adag kajákhoz. Lehet úgy trükközni, hogy eszel egy nagy adag és finom salátát öntet és sajt nélkül, egy szelet natúrban sült csirkehússal. Zöld salátákból bármennyit ehetsz és az is megtölti a gyomrot.

Használ cukrot az ételekhez? Iszol kólát, fantát , stb? Ezeket azonnal törölnöd kellene az étkezésedből.

Ezek csak gyors tippek, de hoidd el, nagyon komoly baj van az étkezéseddel, különben már elkezdtél volna fogyni.

2020. dec. 5. 07:49
 72/105 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, őszinte választ szeretnék kérni tőled: miért emeled ki folyton a kérdésed, mikor már többször is megkaptad rá a választ?

Mi mást vársz még?

2020. dec. 5. 09:13
 73/105 A kérdező kommentje:

72-Már többször leírtam, hogy napi egyszer eszem csak, akkor is keveset és egészségesen. Ennél kevesebbet nem lehet enni, mert elájulnék. Amikor meg többet ettem, napi 5-ör keveset, egészségesen, akkor híztam. Már azt is írtam többször, hogy voltam orvosnál és ő is megerősítette, hogy a pajzsmirigy a probléma, azon meg gyógyszer fog segíteni. Addig nem indul be.

Többször válaszoltam már.

Nem lehetne, hogy ti is a kérdésre válaszoljatok, mert nem ez volt a kérdésem.

72-Őszintén kérdezem, hogy te miért kérdezted ezt?

Enélkül nem lennél boldog?

Erre is válaszoltam már.

Nagyon elegem van már a kötözködésből, akik nem a kérdésemre válaszolnak.

Az összes válasz közül körülbelül hárman válaszoltak a kérdésemre, a többiek csak kötekedtek.

A másik dolog: annyiszor kérdezem meg, ahányszor akarom.

2020. dec. 5. 18:52
 74/105 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, nem mondták még, hogy kérdésre nem illik kérdéssel válaszolni?

(Én már válaszoltam a kérdésre, még mielőtt ezzel jönnél.)

A válaszodból is látszik, hogy mennyire frusztrált vagy. Csupán feltettem neked egy érdeklődő kérdést, de máris idegbeteg módon válaszolsz. Nyugi, itt nemcsak a súlyoddal van a probléma. Ilyen mentalitást nem fog eltűrni egyetlenegy férfi sem.

Mindenki leírta, hogy a kövérség csak nagyon kevés férfinak jön be és addig ne is álmodj vékony, sportos pasiról, amíg kövér vagy. Nem értem, hogy ezt miért olyan nehéz számodra felfogni.

Fogyj le és kész. Megkérdezheted még 50-szer is, akkor is ugyanez lesz mindenki válasza.

2020. dec. 5. 19:31
 75/105 A kérdező kommentje:

Ennyi buta, gonosz, kötözködő válasz után, neked még lenne kedved, energiád türelmes százszor válaszolni ugyanarra, ráadásul kedvesen?

Nem hiszem, hogy van ilyen ember.

Nem a tulajdonságaimmal van baj. Ha valaki nem kedves velem akkor én sem leszek az.

De persze te sem tudtál kicsit gondolkodni, mert akkor észrevetted volna az előzményeket és nem folytattad volna az értelmetlen vitát.

Nem az a bajom, hogy nem találok komoly férfit, mert azért abból is van pár.

Nem is ez volt a kérdésem.

2020. dec. 5. 19:50
 76/105 anonim ***** válasza:
69%

"Nem a tulajdonságaimmal van baj."

De ott is bajok vannak, ha egy ilyen egyszerűt nem értesz meg: szexre bárki jöhet, kapcsolatra már sokkal válogatósabbak. Ezért nem kell kérdést kiírni, hogy logikát keress benne. Ebben milyen logikát akarsz találni egyébként? Miért akarod női aggyal megérteni a férfiakat?

Az is rossz tulajdonság, hogy még mindig ezen rugózol és nem vagy képes túllépni ezen!

Látom, nagyon megbánthattak egyszer. Jobban tennéd, ha egy pszichológust is felkeresnél, ha ennyire nem tudsz egyedül túllépni a múltban ért keserűségen, bántalmakon.

2020. dec. 5. 20:08
 77/105 A kérdező kommentje:

Látom itt mindenki személyi edző, orvos és pszchiólogus.

Egy hosszú kapcsolatom volt, majdnem tíz évig. Nem ért rosszul véget. Nincs bajom a férfiakkal és a magammal sem a betegségeim kivételével.

Viszont kíváncsi a természetem, így mindenről szeretek beszélgetni. Természetesen értelmes emberekkel, nem értetlenekkel, amik minden szavamba belekötnek és jobban tudják az életem, mint én magam. :D

Kérlek ne írj, mert csak vitatkozni akarsz, nekem meg van fontosabb dolgom is ennél.

2020. dec. 5. 21:32
 78/105 anonim ***** válasza:
82%
Én őszintén semmi ilyesmit nem tapasztaltam, pedig Tindert például elég régóta használok és én is túlsúlyos vagyok (165/75). Megszámoltam, az elmúlt két hétben 70 üzenetből csak 2 olyan volt, ami konkrétan csak szexre ment volna. Lehet azért, mert alapvetően más típusú férfira hajtunk. Ha a pózolós, kigyúrt divatfiúk vonzanának, akkor biztos én is ebbe a problémába ütköznék
2020. dec. 6. 11:49
 79/105 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy normálisan válaszoltál! Itt már ezt is meg kell köszönni..

Szerintem te nem is vagy túlsúlyos, hozzám képest meg főleg nem. A férfiak szeretik, ha a nőnek formás a combja, nagy a melle és a feneke. Így szerintem veled nincs gondjuk.

Nekem sem csak a külső számít, akkor én is kalandozhatnék. Fontos a belső is ugyanannyira.

Igaz, hogy a kalandozók nagyobb része jól néz ki, jó a testük, de vannak csúnya, duci kalandozók is.

A testem miatt engem senki sem vesz komolyan. Még az sem, aki egyébként komolyat keres.

Remélem a magán orvos tud majd segíteni és akkor beszélgethetünk itt vidám témákról.

2020. dec. 7. 21:40
 80/105 anonim ***** válasza:
100%

" napi egyszer eszem csak, akkor is keveset és egészségesen."

Ilyen nincsen. Valószínűleg egészségesen, de sokat eszel. Csináld azt, hogy zöldségekkel tömöd meg nagyrészt a hasad. Azoknak majdnem nulla a kalóriájuk.

2020. dec. 26. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!