Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kövér nőkkel, én 157cm, 92kg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőkkel, én 157cm, 92kg vagyok (betegségek miatt, kórházban is voltam, nem a súlyom a lényeg) nem akarnak a férfiak kapcsolatot, szégyellik is őket, de szexet, kalandot szeretnének velük is. Ez miért van így? Szex kell, de kapcsolat nem?

Figyelt kérdés

Rengeteg jóképű, izmos, közepesen izmos, vékony férfi szexelne velem, hosszútávon is.

Ha nem tetszenek nekik a túlsúlyos nők, akkor miért ír ennyi jó pasi?

Ha meg mégis tetszik nekik, akkor kapcsolat miért nem kell?

A társadalom miatt, mert ciki mások előtt?

Jó lenne, ha a férfiak válaszolnának, mert ők csak jobban tudják a választ.

2020. nov. 7. 01:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 Noren1989 ***** válasza:
89%
Megvan, hogy egyes emberek csak akkor hazudnak, ha mozog a szàjuk?
2020. nov. 7. 07:46
 12/105 A kérdező kommentje:

11-es Elolvastad amit most írtam az előbb?

Ha csak átverés és hazugság, akkor miért szenvednének hetekig?

Randiztam is már jelentkezővel, sima randi. Hogy lássam, tényleg tetszem e nekik és tetszettem.

Kérlek ha válaszoltok, akkor valami olyat írjatok, ami tényleg hasznos.

A te válaszodnak most nincs alapja.

2020. nov. 7. 07:51
 13/105 Noren1989 ***** válasza:
74%
Jólvan babàm, akkor megkapod a megnyugtató vàlaszodat: van, akinek retszik, van, akinek a duci nők a fétisei. Deal?
2020. nov. 7. 07:53
 14/105 A kérdező kommentje:

Minek ez a stílus?

Nem igaz, hogy értelmetlen volt a válaszod, a mostani kérdésemre?

Nem megnyugtatást akarok!

Kinek lenne elég csak a szex? A férfiaknak. Nekem nem.

Én az egésznek az okát kérdezem. Mert több barátnőm is szenved ebben, hogy okosak, kedvesek, csinosak, de ők sem kellenek többre.

2020. nov. 7. 07:57
 15/105 Noren1989 ***** válasza:
61%

Még1x leírom: kapcsolatra van "jobb" nő ezeknek a pasasoknak az életében.

A jobb kb bàrmiben lehet jobb.

Alkat,jellem, kommunikàció, szex.

2020. nov. 7. 08:00
 16/105 anonim ***** válasza:
20%
Nekem szexre sem kellenek kövér nők.
2020. nov. 7. 08:03
 17/105 A kérdező kommentje:

Én értettem a válaszod.

Te viszont nem értelmezed amiket írok.

Azt írtam, hogy ezek a férfiak biztos, hogy nem akarnak kapcsolatot.

Mással sem. Mindegyik tartja velem a kapcsolatot, van aki 3 éve és azóta sem volt, csak kalandjai. Ezek nem is tinik, 25-33 évesek.

Le is írják, hogy ők hamar megunják a csajt, nem elég egy, ha bárkit megkaphatnak, mindig van bevállalósabb.

Az is érdekes, hogy itt sokan véditek a duci férfiakat, hogy nekik nem jut senki.

Nekem sem tetszenek ők, én nem is hanyagságból híztam el.. De néha ráírok egy, kettőre, mert értelmesek, viccesek, közös hobbik. Egy duci férfi sem válaszol. Pedig így sem vagyok csúnya.

Viszont a jó pasik, szép testtel, odafigyelnek az egészségükre, azok "értékelnek", ha csak ennyire is. :D

Az ilyen jó pasik sosem akarnak komolyat és öregen is ilyen szoknyapecérek maradnak. :D

2020. nov. 7. 08:07
 18/105 Noren1989 ***** válasza:
97%

Szóval fejtsük meg az ő lelküket? A jó, kötődésre nem hajlandó/képtelen faszikét?

Akkor inkàbb azt kérdezd. A tipik megfejtés: rossz csalàdi minta, koràbbi csalódàsok, megrögzött agglegénység bàrmilyen okból (anyagi-érzelmi függetlenségük megtartàsa) és még kb bàrmilyen mentàlis deviancia.

Persze lehet, hogy tipik adoniszok, akik kihasznàlnak minden lehetőséget.

2020. nov. 7. 08:14
 19/105 A kérdező kommentje:

Végre megértettél!

Ez volt a kérdésem igen.

De nem titeket akarlak ezzel kínozni, mert mi nem tudhatjuk.

Hanem azoktól kérdezem, akik ezt csinálják.

Köszönöm a türelmet!

Szép napot! :)

2020. nov. 7. 08:19
 20/105 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem ez kamu kérdés. Én nem tapasztalom, hogy jó pasik nyomulnának rám szex reményében és én nem vagyok elhízott.
2020. nov. 7. 08:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!