Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes társkeresésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes társkeresésnél miért akarja minden áron hallani a hangom, a férfi és videó chatelni?

Figyelt kérdés
Amikor még csak pár hete levelezek valakivel... Miért akarja minden áron hallani a hangom? Már idegesítő amit kér. Állandóan ezzel piszkál, hogy küldjek neki hang üzenetet... Miért nem jó a chat?!
2020. nov. 2. 21:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
39%

"csak pár hete"

Én már dobtalak volna. Egy, maximum két hét után SZEMÉLYES találkozónak eljön az ideje. Ha te erre nem vagy képes, akkor nincsenek komoly szándékaid.

Haverokkal chatelj ennyit, ha társat keresel, akkor ismerd meg élőben.

Egyébként meg egy férfi vonzerejének 50%-a csak személyesen észlelhető, ezért is fontos nekünk a találkozás. Ez persze fordítva is elsülhet, de mindkét esetben legalább nem vesztegetjük egymás idejét.

2020. nov. 2. 22:10
 12/22 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a személyes találkozóval
2020. nov. 2. 22:23
 13/22 A kérdező kommentje:
De ettől hogy már szinte könyörög egy hang üzenetért, a falra mászok
2020. nov. 2. 22:24
 14/22 anonim ***** válasza:
17%

Na akkor kiegészíten a 11-es válaszomat. Amikor én is messengeren ismerkedtem egy nővel (az első személyes találkozás után ő elutazott egy hétre, majd utána sem tudtunk egy darabig találkozni), akkor én megkértem pár nap után, hogy nem lehet-e a pötyögés helyett szóban folytatni.

Természetesen igent mondot.

Több okom is volt rá: Az egyik, hogy nem szeretek minden nap órákon át messengeren pötyögni. A másik, hogy ez egy nagyon személytelen módja a kommunikációnak. A harmadik, hogy nem lehet átadni az érzéseket (hangsúly). Még folytathatnám (nem táplálja magát a beszélgetés, nincs kémia, nincs semmi intimitás benne, stb).

Szóval a szóbeli kommunkiáció előnyös.

A hangod miatt ne aggódj, majd azt hiszi, hogy a telefon miatt olyan.

2020. nov. 2. 22:36
 15/22 anonim ***** válasza:
47%
Csak nem biztos benne hogy nő vagy.
2020. nov. 2. 23:19
 16/22 anonim ***** válasza:
29%
A ronda nők szokták ezt játszani hogy minél később derüljön ki a rondaságuk, azthiszik hogy akkor nem lesznek faképnél hagyva.
2020. nov. 3. 07:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én hangom is mélyebb, magamat visszahalgatva nagyon nem tetszik. A srác akivel ismerkedem, meg eléggé magas hangú. Az elején furcsa volt, aztán megszerettem.

közöld vele, hogy mély a hangod, és küldj egy hangüzenetet neki. Így nem éri váratlanul.

2020. nov. 3. 08:31
 18/22 anonim ***** válasza:

Miért nem folytatjátok facebook on? Ha hetek óta húzzátok, akkor csak meg akar bizonyosodni, hogy megéri várni rád. Én pl pár nap után csak ott vagyok hajlandó folytatni, mert chaten könnyebb és látunk normálisabb képeket is egymásról. Aztán randi. Nincs értelme sokáig húzni a talit.

Ha 1-2 óra után, akkor csak perverz.

2020. nov. 3. 12:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Nő vagyok és én is kérek legalább hangüzenetet. Nekem fontos, hogy milyen a hangja, akivel beszélek és ne aggódj, a pasik általában kevésbé hisztisek a hangra, mint mondjuk én vagyok. Nálam a herélt vagy ilyen mutáló hang esetében egy férfi nálam kuka.

Hernádi Juditnak is elég mély hangja van, mégse igen mondta rá se nő, se férfi, hogy csúnya hangja lenne, szóval lehet, csak te vagy túl kritikus magaddal.

2020. nov. 5. 20:37
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem már nem is az idegesítene, amit kér, hanem az, ahogy (hisztizve, hajtogatja, mint a pereces).

Van, aki hangra gerjed, az enyémre is kattantak már többen , számomra érthetetlen okból - nekem talán inkább magasabb, de nem cincogós, hanem alt, és én sem hallom sem különlegesnek, sem különlegesen kellemesnek. Mégis van, aki olyanokat mondott, hogy... hát inkább le sem írom😁

Szerintem bármit is csak úgy csinálj, ha valóban minimum nem zavar, de inkább élvezed / te is akarod. A nyaggatás sokszor idegesítő és ellenálláshoz vezet / a másikat "utáljuk" miatta, ha nem képes megérteni és elfogadni, hogy a nem az nemet jelent. Ha nem akar talizni, csak a hangodra rejszolna, le is zárhatod - vagy akár ő is, hisz neki olyan hűdefontos ez.

2020. nov. 5. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!