Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresésnél miért akarja minden áron hallani a hangom, a férfi és videó chatelni?
Egy pasival levelezek pár hete. Összeismerkedtünk. Állandóan azt akarja hogy küldjek neki hang üzenetet. Úgylátszik most megsértődött egy picit mert nem küldtem és csiga lassan reagál.
Igazság szerint tök vacak a hangom, és élőben jobban szeretek beszélgetni, sőt kimondottan utálok telefonálgatni, ilyesmi... Miért kell ezt?! Miért erőlteti ennyire?!
Akkor meg mindkettőtöknek jobb, ha minél előbb kiderül, hogy nem tetszik neki, és nem vesztegetitek az időtöket, energiátokat.
Őszintén szólva sosem jutott eszembe, hogy akárkinek a beszédhangja ekkora jelentőséggel bír.Szerintem a kérése normális.. és azt is érezheti az elutasításodból, hogy a chatnél nem lehet tovább lépni veled a valóság felé, mert nem akarsz.
6. Nőies alatt a magas, vèkonyka selymes hangot èrted? Mert nekem pl nem ilyen, hanem kicsit mèlyebb (a pasim szerint erotikus, búgó hangom van) de ez sok más fèrfinak is bejön a tapasztalatom alapján.
(5,2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!