Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elfogadnátok pasinak olyan férfit mint Curtis aki sok mindenben nagyon felelőtlen tud lenni de mellette jóképű és sok a pénze?
KisSzéki meg a sok penz? lol :D
Ahhoz kisse (sokkal) jobban kellett volna focizni, manapsag azokhoz vagjak a sok zset, akkor talan lenne penze. (Ha el nem b*szta volna azt is.)
26 vagyok, kinőttem már ebből a kategóriából.
Szerintem a jóképű/megbizhatatlan típus csak addig felvallalhato amig nem élsz "felnőtt életet". Szval gimiben, vagy akár egyetemen tök normális belezúgni egy ilyenbe, de utána már nagyon gyerekes ez a kategória.
Amúgy erről a curtisről beszélsz?
Csak mert aligha hívnám jóképűnek.
Őszintén mondom, hogy Curtis egy személyben pont azokat a tulajdonságokat
és jellemvonásokat testesíti meg, amiktől a hideg kiráz... sem külsőre, sem viselkedére, sem SEHOGY nem tetszik. Soha nem kapna esélyt, egy hozzá hasonló. ÉS őszintén nem is értem, hogy lehet egy ilyen férfira felnézni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!